اهدای ۲،۵ جریب زمین برای احداث دو باب مدرسه در ولایت بامیان

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۳۰ - ۱۱:۱۹
hghfd

ریاست معارف ولایت بامیان در خبر نامه گفته است که باشندگان ولسوالی پنجاب آن ولایت هر یک محمد صادق و سید امیر دو تن از معارف دوستان ولسوالی یاد شده مجموعا دو نیم جریب زمین شخصی شان را برای اعمار دو باب مدرسه در آن ولسوالی وقف نموده اند.

رهبری وزارت معارف ضمن ستایش این عمل نیک اهالی ولایت بامیان، آن را در زمره صدقات جاریه برای آن ها بیان کرد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۲:۴۵
Background image

اشتراک مسوولان و معلمان یکی از ولسوالی‌های ولایت دایکندی در ورکشاپ مسلکی


ورکشاپ سه‌روزه‌ای به هدف بهبود کیفیت آموزشی و تقویت ظرفیت‌های مسلکی در ولسوالی کجران ولایت دایکندی، با حضور مسوولان معارف و جمعی از معلمان و مسوولان مکاتب آن ولسوالی آغاز شد.
در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۲:۳۹
Background image

ارزیابی سطح تعلیمی حدود  ۱۰۰۰ تن طفل مهاجر عودت کننده در ولایت هرات 

ریاست معارف ولایت هرات، از حدود ۱۰۰۰ تن فرزندان مهاجرانی که تازه به کشور عودت نموده اند، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
محترم مولوی محمد رحمانی، رئیس معارف ولایت هرات، حین نظارت از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۲:۴۳
Background image

دعوتنامه رسانه یی

وزارت معارف در نظردارد تا با حضور رهبری محترم این وزارت و مهمانان عالی رتبه ا.مارت اسلامی افغانستان، ورکشاپ رهنمودی را در پیوند به « اختصاصی سازی امتحان کانکور به اساس رشته بندی » برای. . .

بازگشت به اخبار