بازدید وزیر معارف بدون اطلاع قبلی از لیسه "جدیدالتاسیس وزیر آباد" به هدف بررسی وضعیت خدمات تعلیمی

media-moe
یکشنبه ۱۳۹۸/۶/۳ - ۱۲:۳۰
بازدید وزیر معارف بدون اطلاع قبلی از لیسه "جدیدالتاسیس وزیر آباد" به هدف بررسی وضعیت خدمات تعلیمی

وزارت معارف_کابل: دکتر محمد میرویس بلخی وزیر معارف کشورمان بدون اطلاع قبلی از لیسه جدیدالتاسیس وزیر آباد در حوزه تعلیمی 10 شهر کابل بازدید و وضعیت خدمات تعلیمی در این لیسه را از نزدیک بررسی کرد.

در این بازدید دکتر بلخی از یکایک صنوف درسی این لیسه بازدید و از نزدیک در جریان نحوه تدریس معلمین، شاگردان و وضعیت صنوف قرار گرفت.

وزیر معارف همچنین ضمن گفتگوی چهره به چهره و صمیمانه با شاگردان، از آنان خواست تا درس و تعلیم را به عنوان تنها راه رسیدن به اهداف عالی و پیشرفت کشور خویش دنبال کنند.

دکتر بلخی همچنین با مدیر و معلمین این لیسه صحبت کرده و ضمن استماع مشکلات موجود، هدایات لازم برای بهبود خدمات آموزشی را داد.

لازم به ذکر بوده که لیسه جدیدالتاسیس وزیر آباد دارای 4590 شاگرد در 135 صنف درسی می‌باشد.

این لیسه در 3 تایم درسی برای شاگردان دختر و پسر به ارائه خدمات تعلیمی می‌پردازد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۵:۹
Background image

ارسال تابلیت های کلورین به ریاست معارف ولایت پکتیکا

وزارت معارف به تعداد ۱ میلیون و ۷۰۰ عدد قرص های کلورین را به‌منظور تصفیه و پاک‌سازی آب های آشامیدنی برای شاگردان، به ریاست معارف ولایت پکتیکا تسلیم داد تا شاگردان از بیماری‌هایی که در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۴:۵۷
Background image

اعلان رقابت آزاد بیش از ۴۰۰ بست خالی معلمان در ولایت پکتیکا

ریاست معارف ولایت پکتیکا به تعداد (۴۲۸) بست خالی معلمی مکاتب مرکز و ولسوالی‌های خویش را به اعلان سپرد.
محترم مولوی عبدالوکیل خالد، رئیس معارف ولایت مذکورمی گوید که تکمیل بست‌های خالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۴:۵۲
Background image

ترمیم ۷۸ پایه میز و چوکی یک باب مکتب در شهر کابل

به تعداد ۷۸ پایه میز و چوکی غیر فعال در لیسه عالی ابراهیم خلیل‌الله شهر کابل، به هزینه ۲۳ هزار و ۴۰۰ افغانی از بودیجه معارف ترمیم ومورد استفاده شاگردان قرار گرفت.
به گفته مسوولان ریاست. . .

بازگشت به اخبار