برگزاری سیمینار معلوماتی«لایحه وظایف» برای معلمین جدید‌التقرر ولایات بامیان و دایکندی

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۶ - ۱۱:۵
سیل

سیمینار چهار روزه تشریح لایحه وظایف برای معلمان جدید التقرر با حضور مربیان و ترینرهای وزارت معارف در مرکز ولایت بامیان دایر شد که در آن ۴۹ تن معلمان از ولایت‌های بامیان و دایکندی شرکت کردند.
به گفته مسئولین معارف ولایت بامیان، هدف اصلی این سیمینار، آشناسازی معلمان تازه‌ استخدام شده با محتوای دقیق لایحه وظایف و شرح وظایف حرفه‌ای آنان در چارچوب مقررات معارف است.
 هم چنین برنامه "تنویر الافکار" به منظور ارتقای آگاهی‌ عمومی و تقویت بینش حرفه‌ای و اجتماعی شرکت‌کنندگان طراحی شده است که این برنامه آموزشی تا چهار روز ادامه خواهد داشت، بخش از برنامه‌های ظرفیت‌سازی و انکشاف مسلکی در سطح زون بامیان محسوب می‌شود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۴
Background image

خلاصه اخبار یومیه

1-    لغمان: کار ساخت تعمیر جدید مکتب ابتدائیه منجغان در ولسوالی فرشغان ولایت لغمان، در مساحت ۳ بسوه زمین وقف شده از سوی محترم حاجی سید علی شخصیت معارف‌دوست منطقه،به مصرف حدود ۵۰۰ هزار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۲
Background image

آغاز کار ساخت صنف‌های درسی برای یک مکتب در ولایت لوگر

کار ساخت چهار صنف درسی و یک دهلیز برای مکتب ابتدائیه احرار در قریه جباری مرکز ولایت لوگر، به هزینه حدود ۶۰۰ هزار افغانی از حمایت مالی مردم محل آغاز شد.
محترم الحاج مولوی گل‌ولی متقی،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۵:۴۹
Background image

آغاز نشست علمی۶ روزه ارتقای ظرفیت برای معلمان مکاتب در شهر کابل

به هماهنگی ریاست معارف شهر کابل و حمایت مالی یک نهاد همکار، نشست علمی و فنی شش‌روزهٔ ارتقای ظرفیت‌های مسلکی برای ۲۳۷ تن آموزگاران مکاتب شهر کابل،  آغاز شد.
این نشست به‌منظور تقویت. . .

بازگشت به اخبار