به هزینه بیش از ۳۰۰ هزار دالر وسایل ممد درسی با مکاتب ولایت لوگر کمک شد

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۰:۵۳
fgd

برای ۲۸۹ مکتب در ولایت لوگر از سوی یک نهاد همکار به ارزش حدود ۳۲۹ هزار دالر وسایل درسی واداری مساعدت صورت گرفت.
براساس معلومات، در این کمک‌ها ۱۶۰ بسته وسایل اداری و ۳۳۹۸ بسته درسی شامل بوده که بسته‌های اداری برای ۱۶۰ مکتب و بسته‌های درسی به حدود ۶۸ هزار تن شاگردان توزیع خواهد شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۱:۹
Background image

وزیر معارف طی یک سفر رسمی وارد ولایت هلمند گردید

محترم الحاج مولوی حبیب‌الله آغا، وزیر معارف ام/ارت اسلامی افغانستان، و هیأت همراه شان در یک سفر رسمی به ولایت هلمند عزیمت نموده و با محترم الحاج مولوی امان‌الدین منصور، والی آن ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۱:۷
Background image

برگزاری دور دوم کارگاه‌های ارتقای ظرفیت برای شماری از معلمان و سرمعلمان در ولایت غزنی

دومین دور کارگاه‌های آموزشی سه‌روزه تحت عنوان «آموزش و یادگیری مؤثر» برای ۱۲۰ تن از مدیران، سرمعلمان و معلمان مکاتب ولسوالی‌های گیرو، اندر و زنخان ولایت غزنی آغاز گردید.
اشتراک کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۱:۳
Background image

آغاز کار ساخت تعمیر جدید برای یک مکتب در ولایت میدان وردک

کار ساخت‌ تعمیر جدید برای مکتب ابتدائیه بهرام ممرک در ولسوالی مرکز بهسود، به ارزش حدود ۹۰۰ هزار افغانی، به تاریخ ۳۱ سنبله سال جاری آغاز شده است.
هزینه ساخت این تعمیر از سوی مردم معارف. . .

بازگشت به اخبار