ترمیم ۹۵۴ باب تعمیرات تدریسی و اداری معارف در سال ۱۴۰۳ در سراسر کشور

بنابر گفته های مولوی سمع الحق حماس رئیس حفظ و مراقبت املاک و تعمیرات وزارت معارف، در سال ۱۴۰۳ خورشیدی مجموعا در سراسر کشور به تعداد ۹۵۴ باب تعمیرات اداری و مراکز تعلیمی به هزینه ۴۵۵ میلیون افغانی هزینه برداشته است، ترمیم و بازسازی اساسی گردیده که دوباره مورد استفاده شاگردان قرار گرفته اند.
به گفته وی از جمله ۹۵۴ باب، به تعداد ۸۷۱ باب تعمیرات تدریسی و اداری در مرکز و ولایات از بودیجه عادی این وزارت و ۸۳ باب دیگر آن به هزینه مالی نهاد های همکار و مددرسان با معارف ترمیم شده اند.
از آن جایی که معارف خانه مشترک همه افغان می باشد، مساعدت ها و دستگیری های مستدام هم وطنان علم پرور ما در راستای حمایت از نظام تعلیمی کشور باعث می شود تا نظام تعلیمی کشور هرچه بیشتر از پیش تقویه شده تا خدمات بیشتری آموزشی را برای اولاد وطن فراهم نماید.
بناء یک بار دیگر خواهان تداوم و حمایت های بیشتر مادی و معنوی شما هم وطنان معارف دوست، بالاخص شخصیت های متمول و تجار ملی کشور می باشیم.