تعمیر لیسه دخترانه ده دانای شهرکابل افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد

media-moe
شنبه ۱۳۹۹/۴/۱۴ - ۱۷:۵۳
ده دانا کې د نجونو لپاره یو باب ښوونځی جوړ او ګټې اخیستنې ته وسپارل شو

وزارت معارف_کابل: تعمیر لیسه دخترانه ده دانا در مربوطات حوزه هفتم تعلیمی شهرکابل با حضور محترمه رنگینه حمیدی، سرپرست وزارت معارف و هیأت همراه شان روز شنبه، چهاردهم سرطان، افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.

سرپرست وزارت معارف در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شده بود، از افتتاح و بهره‌برداری لیسه دخترانه ده دانا ابراز خرسندی نموده و تأکید کرد که معارف افغانستان نیازمند کار بیشتر است و اکنون زمان آن رسیده‌است تا روی بهبود کیفیت و فراهم کردن امکانات آموزشی بهتر و مناسب با معیارهای جهانی در پرتو ارزش‌های اسلامی و افغانی در کشور همه باهم به صورت جدی تلاش نماییم.

دکتر ضمیر گوارا، رئیس معارف شهر کابل افتتاح این مکتب را یک نوید تازه در ارائه خدمات معیاری تعلیم و تربیه دانسته گفت که لیسه دخترانه ده دانا، به ارزش 17 میلیون و 766 هزار و 291 اعشاریه 2 افغانی (17766291.2) در سه طبقه به مدت دوسال کاری به شکل پخته و اساسی اعمار شده‌ که دارای 22 اتاق درسی، یک باب اتاق لابراتوار و یک باب اتاق کمپیوتر لب بوده و از بودجه مالی دولت تمویل شده‌است.

بی بی حوا شینواری، آمر لیسه ده دانا از توجه رهبری وزارت معارف در خصوص فراهم کردن زمینه‌ها و امکانات بهتر آموزشی به ویژه برای دختران قدردانی نموده، گفت که با تکمیل شدن این پروژه شاگردان و معلمین مکتب ده دانا با کمبود صنف‌های درسی در آینده مواجه نخواهند شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۵:۳۸
Background image

خلاصه چند خبر از معارف ولایات

- پنجشیر:
به تعداد ۱۹۸ جلد کتاب درسی، یک پایه کامپیوتر نوع (DELL) معۀ یک پایه پرنتر به ارزش مجموعی ۲۵ هزار افغانی، از سوی یک تن از اشخاص معارف دوست برای لیسه بی‌بی آمنه در مرکز ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۵:۳۴
Background image

با مصرف بیش از ۲ میلیون افغانی سنگ پایه یک مکتب در ولایت بدخشان گذاشته شد

سنگ تهداب تعمیر جدید لیسه بریخم  در ولسوالی شهربزرگ ولایت بدخشان با حضور محترم الحاج مولوی محمد طاهر جواد، رئیس معارف آن ولایت، طی یک مراسم رسمی به زمین گذاشته شد.
این ساختمان که به‌. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۱:۳۳
Background image

برگزاری امتحانات تثبیت سویه تعلیمی اطفال مهاجران برگشته در ولایت خوست

ریاست معارف ولایت خوست در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی، امتحانات تثبیت سویه تعلیمی اطفال مهاجران برگشت کننده به وطن را برگزار کرد که در مجموع، ۸۶۴ تن آن ها به مکاتب و ۳۵ تن به مدارس دینی. . .

بازگشت به اخبار