در بازدید دکتر بلخی صورت گرفت؛ بررسی وضعیت شاگردان و مکتب "رنا نمبر 1" پس از انفجار اخیر کابل

media-moe
یکشنبه ۱۳۹۸/۴/۱۶ - ۱۴:۵
د پوهنې وزیر ډاکتر محمدمیرویس بلخي د کابل ښار ورستي چاوني وروسته د رڼا نمبر ۱ خصوصي ښوونځي او زده کوونکو حالت و څیړه

وزارت معارف- کابل: دکتر "محمد میرویس بلخی" وزیر معارف کشور از مکتب خصوصی "رنا نمبر 1" که در نزدیکی انفجار اخیر کابل قرار داشت، بازدید و وضعیت روحی و جسمی شاگردان و همچنین خسارات وارده بر این مکتب را بررسی کرد.

وزیر معارف امروز در بازدید از این مکتب که دارای1200 شاگرد می‌باشد، با حضور یافتن در صنوف و صحبت در جمع شاگردان، آنان را تشویق به ادامه تعلیم برای رقم زدن آینده روشن و مترقی در افغانستان کرد.

وزیر معارف همچنین میزان کتابهای جمع آوری شده در قالب کمپاین کتاب معارف در این مکتب را بررسی و از مدیریت خواستار فعالیت گسترده تر در این بخش شد.

دکتر بلخی همچنین هدایات لازم در جهت بهبود خدمات تعلیمی در این مکتب را داد.

گفتنی است این مکتب 52 صنف داشته و برای صنوف اول تا دوازدهم در دو تایم به ارائه خدمات تعلیمی می پردازد.
 

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۴:۵۱
Background image

از پروژه های ساختمانی معارف در ولایت پکتیکا نظارت به عمل آمد

محترم مولوی محمد اسحاق مقدس رئیس حفظ و مراقبت تاسیسات و املاک وزارت معارف در سفر به ولایت پکتیکا با رهبری ریاست معارف آن ولایت در مورد وضعیت کلی پروژه های ترمیماتی وساختمانی صحبت کرده. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۴:۴۷
Background image

توزیع وسایل تخنیکی حرفه برای یک تعداد صنوف سواد آموزی در ولایت بامیان

از طرف یک نهاد همکار با معارف در ولایت بامیان برای شاگردان ۳۰ صنف سوادآموزی وسایل حرفه توزیع شد.
به گفتۀ مسوولان معارف آن ولایت کمک ها برای شاگردان صنوف سواد آموزی ولسوالی ورس صورت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۴:۳۱
Background image

یک باب مکتب در مربوطات ولایت هلمند گشایش یافت

تعمیر جدید یک باب مکتب در روستای کف چینی ولسوالی ناومیش ولایت هلمند، که به مصرف ۵۰۰ هزار افغانی از کمک های مردم محل اعمار شده است ازسوی مسوولان معارف آن ولایت افتتاح و به بهره برداری. . .

بازگشت به اخبار