دیدار رئیس معارف بغلان با مسئولان نهاد های تعلیمی خصوصی

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۰/۱۰/۶ - ۱۰:۵۰
دیدار رئیس معارف بغلان با مسئولان نهاد های تعلیمی خصوصی

مولوی محمد نور عزیزی رئیس معارف ولایت بغلان در دفتر کاری شان در حالی که معاونان و شماری از آمران برنامه مختلف معارف هم حاضر بودند، مسئولان مکاتب خصوصی را به حضور پذیرفت.
در شروع مسئولان و مالکان مکاتب خصوصی مشکلات و پیشنهادات خود را با رهبری ریاست معارف در جریان گذاشته که از سوی رئیس معارف به دقت استماع گردید.
متعاقبا رهبری ریاست توجه مسئولان مکاتب مذکور را به تطبیق لوایح وزارت معارف معطوف داشته و در هماهنگی کامل به تطبیق موارد آتی تصمیم اتخاذ شد:
۱ -صنوف دانش آموزان دختر و پسر در مکاتب جدا بوده و شاگردان اناث باید از سوی معلمان زن تدریس شوند.
۲ - به ساعات تدریس مضامین دینی توجه شده و مدرسین مضامین یاد شده باید عالمان دین باشند.
۳ - شاگردان را باید به روحیه اسلامی تربیت داد.
همچنان هدایت داده شد تا در پلان های سال جدید تعلیمی اصلاحات مثبت آورند.
رهبری ریاست معارف به مسئولان نهاد های تعلیمی و تربیتی خصوصی وعده داد که امارت اسلامی از برنامه های آموزشی آنها حمایت کرده و در این راستا آماده همکاری با آنها می باشد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۰:۲
Background image

برگزاری برنامهٔ علمی، اصلاحی و تربیتی برای شماری از معلمان در تالار جلسات وزارت معارف

از سوی هیئت مرکزی تطبیق قانون امر بالمعروف و نهی عن المنکر و ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف، به‌منظور اصلاح فکری و اخلاقی، تعلیم و تربیه سالم و تقویت ارزش‌های اسلامی، برنامهٔ یک‌روزهٔ. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۲:۱۷
Background image

ترمیم و ساخت صنوف درسی جدید برای یک مکتب در ولایت غزنی

کار ترمیم ۱۶ صنف درسی، ساخت شش صنف درسی جدید و خریداری چهار جریب زمین برای لیسه رسنی در ولسوالی گیلان ولایت غزنی، به هزینه ۱.۴ میلیون افغانی با همکاری مالی باشندگان محل تکمیل گردیده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۱:۵۰
Background image

خلاصهٔ چند خبر از ریاست‌های معارف ولایات

- خوست:
لیسه نصرت‌مینه در مرکز ولایت خوست به هزینه ۵۵ هزار افغانی از حمایت مالی مردم محل ترمیم و تجهیز گردید.

- ننگرهار:
کار حفر یک حلقه چاه آب آشامیدنی برای مکتب ابتدائیه شهید نورمحمد. . .

بازگشت به اخبار