دیدار سرپرست وزارت معارف از ولایت پکتیا

الحاج مولوی حبیب الله آغا سرپرست وزارت معارف در سلسله سفر های ولایتی شان به هدف بررسی وضعیت تعلیمی و تربیتی ولایت های کشور، اینک همراه با تیم معیتی شان وارد ولایت پکتیا شدند.
نخست سرپرست وزارت معارف به مقر ریاست معارف آن ولایت تشریف برده با رهبری و کارمندان آن ریاست دیدار وملاقات نمود.
ابتدا رئیس معارف ولایت یاد شده حضور سرپرست وزارت معارف را به آن ریاست خوش آمدید گفته وپیرامون کار وفعالیت های آن ریاست معلومات ارائه نمود.
سپس سرپرست وزارت معارف طی سخنانی مسئولین و کارمندان ریاست معارف را متوجه مسئولیت های شان نمود.
در ادامه هیئت در حالی که از طرف مسئولین ریاست معارف همراهی می شد از یک تعداد مکاتب و از جمله لیسه عالی ببرک زدران و دارالایتام مرکز آن ولایت دیدار کرده و در مورد سهولت های تعلیمی به هدف توانمندی های علمی اولاد وطن که از سوی این وزارت ارائه می شود، معلومات داد.
متعاقبا سرپرست وزارت معارف به مقام ولایت پکتیا تشریف برده با مولوی مهرالله حماد والی و شیخ مولوی صالح محمد فقیر رئیس شورای علمای ولایت مذکور ملاقات نمود.
در این دیدار ، در محوریت تقویه و بهبود وضعیت تعلیمی و تربیتی ولایت متذکره بحث های مفصل صورت گرفت.
در مقابل رهبری مقام ولایت و شورای علماء ضمن حمايت از پلان های وزارت معارف، در جهت تطبیق برنامه های این وزارت به سرپرست وزارت معارف اطمینان دادند.
طبق اجندای این سفر، موصوف با بزرگان و علمای اهل تشیع ولایت متذکره نیز دیدار نمود.
علمای مذکور نیز ضمن تمجید از فعالیت های این وزارت پشتیبانی خود را از پلان های مطروحه تعلیمی کشور اعلام نمودند