دیدار وزیر سرپرست معارف از نهاد های تعلیمی و تربیتی ولایت نورستان

media-moe
جمعه ۱۴۰۱/۳/۶ - ۱۰:۲۸
ضثق

به سلسله سفر های شیخ مولوی نورالله منیر وزیر سرپرست معارف و هیئت معیتی شان به ولایات مختلف کشور، اینک طی سفر کاری از مکاتب و مدارس دینی ولایت نورستان نیز دیدار نمودند.
وزیر سرپرست معارف حین ورود به ولایت نورستان از سوی والی،  اراکین بلند پایه دولتی و اهالی شریف آن ولایت مورد استقبال گرم قرار گفتند.
والی نورستان تشریف آوری شیخ نورالله منیر را به ولایت نورستان خیر مقدم گفته و از بابت سفر ایشان به هدف ارزیابی وضعیت معارف آن ولایت قدردانی نمود.
قابل یادآوریست که بعد از فتح کابل وزیر سرپرست معارف تا اکنون جهت ارزیابی معارف ولایات ، به ۲۵ ولایت کشور سفر نموده و در نظر است تا در آینده جریان درسی مکاتب و مدارس دینی سایر ولایات را  نیز ارزیابی نمایند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۱۶
Background image

به سلسلۀ وقف زمین برای معارف، این باراهدای ۵ بسوه زمین در ولایت لغمان

برای مکتب ابتدائیه نیل‌خان در مربوطات ولسوالی فراشغان ولایت لغمان، از سوی محترم امرالدین باشنده این محل پنج بسوه زمین که ارزش آن حدود ۵۰۰ هزار افغانی تخمین زده می شود، وقف شد.
مسوولان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۱۳
Background image

تعمیر جدید یک باب مکتب در ولایت غوربه بهره برداری سپرده شد

تعمیر جدید لیسه غلمین که کار ساخت آن چندی قبل در مربوطات شهر فیروزکوه مرکز ولایت غور از سوی مردم و شورای‌تعلیمی آغاز شده بود، اینک اخیرا به اتمام رسیده و از طرف محترم الحاج مولوی غلام. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۸
Background image

توزیع ۱۸ سیت تبلت برای اعضای علمی و انکشاف مسلکی تربیه معلم در ولایت بامیان

ریاست معارف ولایت بامیان به تعداد ۱۸ سیت تبلت مساعدت شده از سوی یک نهاد همکار با معارف را که ارزش آن حود ۲۳۶ هزار و ۲۳۷ افغانی می شود، در اختیار اعضای علمی و انکشاف مسلکی تربیه معلم. . .

بازگشت به اخبار