رئیس دعوت و ارشاد وزارت معارف وارد ولایت بادغیس شد

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۱ - ۱۰:۱۵
fgsdfgd

طی سفر های هیئت ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف به ولایات نهایت سرد سیر کشور غرض ارزیابی امور اداری، تدریسی و وضعیت تعلیمی  ولایات، اینک مولوی عبدالحی حازم رئیس دعوت و ارشاد وزارت معارف و تیم کاری شان وارد ولایت بادغیس شدند.
که در این سفر، موضوعات آتی تعقیب گردید:
۱- شناخت امام مبلغ.
۲- نظارت از امور شرعی.
۳- بررسی کار های اداری و تدریسی ریاست معارف آن ولایت و استماع نظریات و شکایات.
۴- دیدن از شماری مکاتب و مدارس دینی این ولایت.
رئیس ارشاد و دعوت وزارت معارف و هیئت همراه شان حین ورود به ولایت بادغیس ابتداء با رئیس معارف ولایت یاد شده دیدار نموده و در مورد اهداف سفر هیئت، برای شان روشنی انداخت.
هم چنان در این سفر، هیئت در محفلی که به اشتراک رهبری و آمرین بخش های ریاست معارف، مسئولان و معلمان مکاتب و مدارس دینی دایر گردیده بود حضور یافته و پروگرام های کاری سفر خویش را توضیح و تشریح نمود و در محوریت بهبود وضعیت تعلیم و تربیه آن ولایت صحبت  نمود.
موصوف تصریح کرد که باید معیار استخدام در ادارات تقوا و مسلکی بودن کارمندان بوده باشد و کارمندان از اوامر آمرین خود اطاعت نموده، پابند به وظایف شان باشند.
کارمندان اناث و مراجعین حجاب شرعی را رعایت کنند، کارمندان از رشوه،اختلاس و سایر مظاهر غیر شرعی و ضد اخلاقی جدا اجتناب نمایند.
هیئت از برخی شعبات ریاست معارف و سایر نهاد های تعلیمی هم دیدن کرده، شکایات  و پیشنهادات کارمندان و مراجعین را استماع نمود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۲۵
Background image

عزیمت رئیس تشکیل وزارت معارف به ولایت بدخشان

محترم مفتی عبدالحلیم حلیمی، رئیس تشکیل وزارت معارف که به هدف پاره ی از امور رسمی به ولایت بدخشان عزیمت کرده است نخست با محترم الحاج مولوی نصرت الله فیضانی، رئیس معارف آن ولایت دیدار و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۲۲
Background image

در ولایت غزنی به مصرف حدود یک میلیون افغانی یک مدرسه دینی اعمار می شود

سنگ تهداب مدرسه بدرالشهدا در قریه خاربلاق ولسوالی قره‌باغ ولایت غزنی با حضور مسوولان معارف و باشندگان محل گذاشته شد.
این مدرسه با همکاری مالی مردم منطقه در زمینی به مساحت ۳جریب اعمار می. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۱۰
Background image

اغاز کار ساخت صنف‌های درسی و کتابخانه برای یک مدرسه دینی در ولایت پکتیکا

کار ساخت اتاق‌های درسی و یک باب کتابخانه برای مدرسه دینی «فیض المدارس حمیدیه» در ولسوالی بکخیل ولایت پکتیکا، به ارزش ۳۵۰ هزار افغانی به همکاری مالی مردم محل آغاز شده است.
محترم مولوی. . .

بازگشت به اخبار