راه اندازی ورکشاپ برای معلمان لابراتوار مضامین کیمیا و بیولوژی مکاتب در ولایت نیمروز

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۳۴
ظطزظطز

ورکشاپ میتودیکی ۶ روزه برای معلمان لابراتوار مضامین کیمیا و بیولوژی در لیسه فرخی شهر زرنج، مرکز ولایت نیمروز با حضور داشت مسئولین معارف و اعضای علمی مرکز ساینس آن ولایت برگزار شد.
مسئولین، هدف از برگزاری این ورکشاپ را مسلکی سازی معلمان و شناسایی آن ها با وسایل و مواد لابراتواری و اجرای تجارب عملی مضامین کیمیا و بیولوژی مکاتب مرکز شهر عنوان کردند.
در این ورکشاپ به تعداد ۳۵ تن از معلمین مضامین کیمیا و بیولوژی مکاتب مرکز ولایت یاد شده اشتراک کرده که از طرف اعضای علمی مدیریت عمومی مرکز ساینس ریاست معارف آن ولایت آموزش داده می شوند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۷
Background image

اعلامیه مطبوعاتی وزارت معارف در پیوند به جذب و شمولیت اطفال واجد شرایط  در مراکز تعلیمی

بسم‌اﷲ الرحمن الرحیم
اَلحَمدُلِلّهِ رَبِّ الْعٰلَمِیْنَ وَالصَّلَوةُ وَالسَّلامُ عَلَی سَیِّدِالمُرسَلِینَ وَ عَلَی آلِهِ وَأَصحَابِهِ أَجْمَعِیْنَ
هم وطنان عزیز!  بیایید سال نو تعلیمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

امتحان تثبیت سویه تعلیمی از م.جاهدین در ولایت بادغیس اخذ شد

ریاست معارف ولایت بادغیس، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از ۲۱۰ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۱
Background image

مساعدت بیش از ۱۹ میلیون افغانی از سوی مردم ولایت سرپل با معارف

ریاست معارف ولایت سرپل در خبر نامۀ گفته است؛ در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی مجموعا مبلغ  ۱۹ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۸۵۱ افغانی  از سوی مردم، بزرگان محل و شوراهای تعلیمی به معارف این ولایت مساعدت. . .

بازگشت به اخبار