ساختمان جدید یک باب مدرسه دینی در ولایت غزنی افتتاح شد

media-moe
شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۰:۱۶
6514

تعمیر جدید مدرسه دینی شهداللبنات، در قریه خمت‌خیل ولسوالی مقر ولایت غزنی، به هزینه یک میلیون افغانی از مساعدت مردم محل، رسماً از سوی مسئولین معارف آن ولایت افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
این مدرسه دارای ۴ صنف درسی و یک سالون می‌باشد، که با ساخت این مدرسه، زمینه آموزش مناسب، معیاری و مصئون برای حدود ۲۰۰ تن شاگرد فراهم گردیده است.
وزارت معارف از مساعدت های مردم به معارف و از جمله باشندگان ولسوالی مقر ولایت غزنی ابراز قدردانی می نماید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۴:۵۷
Background image

اعلان رقابت آزاد بیش از ۴۰۰ بست خالی معلمان در ولایت پکتیکا

ریاست معارف ولایت پکتیکا به تعداد (۴۲۸) بست خالی معلمی مکاتب مرکز و ولسوالی‌های خویش را به اعلان سپرد.
محترم مولوی عبدالوکیل خالد، رئیس معارف ولایت مذکورمی گوید که تکمیل بست‌های خالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۴:۵۲
Background image

ترمیم ۷۸ پایه میز و چوکی یک باب مکتب در شهر کابل

به تعداد ۷۸ پایه میز و چوکی غیر فعال در لیسه عالی ابراهیم خلیل‌الله شهر کابل، به هزینه ۲۳ هزار و ۴۰۰ افغانی از بودیجه معارف ترمیم ومورد استفاده شاگردان قرار گرفت.
به گفته مسوولان ریاست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۴:۴۶
Background image

مساعدت البسه برای طلاب مدارس در ولایت میدان وردگ

برای ۱۲۵۰ تن ازطلاب ۳۳ باب مدارس دینی در ولایت میدان‌وردگ از سوی یک‌نهاد خیریه البسه مساعدت شده است.
به گفته مسوولان در ریاست معارف ولایت مذکور، بسته‌های البسه مذکور که ارزش هر ثوب حدود. . .

بازگشت به اخبار