ساخت ۷ باب صنف درسی در لیسه خالد ابن ولید در ولایت بلخ

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۸/۲ - ۱۱:۵۸
123

شورای مردمی لیسه خالد ابن ولید شهر مزارشریف ولایت بلخ به هزینه یک میلیون افغانی ۷ باب صنف درسی را در محوطه  لیسه یاد شده اعمار و آماده استفاده نموده اند.
صنوف یاد شده طی مراسمی با اشتراک مسئولین معارف ولایت بلخ، علمای دینی، معلمین و شماری شاگردان لیسه مذکور و بزرگان قومی افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
سخنرانان در این مراسم ضمن اظهار خوشی و قددانی از حمایت های مردم علم پرور شهر مزار شریف در راستای تقویت معارف، روی اهمیت و ایجاد نهادهای آموزشی صحبت نموده، فراگیری علوم عصری را در کنار علوم دینی از نیازمندی های جدی جامعه دانسته و آنرا در ترقی و توسعه کشور حیاتی توصیف نمودند.
آمر لیسه یادشده و رئیس شورای مردمی محل، از همکاری های ریاست معارف بلخ نیز در این زمینه تشکری نمودند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۲:۴۵
Background image

اشتراک مسوولان و معلمان یکی از ولسوالی‌های ولایت دایکندی در ورکشاپ مسلکی


ورکشاپ سه‌روزه‌ای به هدف بهبود کیفیت آموزشی و تقویت ظرفیت‌های مسلکی در ولسوالی کجران ولایت دایکندی، با حضور مسوولان معارف و جمعی از معلمان و مسوولان مکاتب آن ولسوالی آغاز شد.
در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۲:۳۹
Background image

ارزیابی سطح تعلیمی حدود  ۱۰۰۰ تن طفل مهاجر عودت کننده در ولایت هرات 

ریاست معارف ولایت هرات، از حدود ۱۰۰۰ تن فرزندان مهاجرانی که تازه به کشور عودت نموده اند، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
محترم مولوی محمد رحمانی، رئیس معارف ولایت هرات، حین نظارت از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۲:۴۳
Background image

دعوتنامه رسانه یی

وزارت معارف در نظردارد تا با حضور رهبری محترم این وزارت و مهمانان عالی رتبه ا.مارت اسلامی افغانستان، ورکشاپ رهنمودی را در پیوند به « اختصاصی سازی امتحان کانکور به اساس رشته بندی » برای. . .

بازگشت به اخبار