سرپرست وزارت معارف و هیئت معیتی شان وارد ولایت بامیان شدند

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۱۶ - ۹:۳۷
د پوهنې وزارت سرپرست او ورسره مل پلاوي بامیان ولایت ته سفر وکړ

الحاج مولوی حبیب الله آغا سرپرست وزارت معارف در حالی که از طرف شیخ عبدالواحد طارق رئیس مدارس ج. هادی و هیئتی از بخش های مختلف این وزارت همراهی می شدند، جهت بازگشایی مدرسه ج. هادی و بررسی وضعیت تعلیمی و تربیتی ولایت بامیان، عازم آن ولایت شدند.
در ابتداء سرپرست وزارت معارف به مقام ولایت بامیان تشریف برده و در رابطه به پیشرفت ها و چالش های فرا راه معارف ولایت مذکور با الحاج مولوی عبدالله سرحدی والی ولایت بامیان با حضور داشت شیخ ناظر جعفری رئیس معارف ولایت یاد شده، گفتگو و تبادل نظر نمودند.
در این دیدار، والی بامیان ضمن خوش آمدید به سرپرست وزارت معارف، از همکاری و حمایت مستمر رهبری ولایت بامیان در راستای تطبیق برنامه های این وزارت به هیئت اطمینان داد.
متعاقبا سرپرست وزارت معارف و هیئت همراه شان در محفل با شکوهی که به اشتراک رهبری ولایت، رئیس و رهبری ریاست معارف، علماء و استادان شماری مدارس، مسئولان ادارات رسمی و بزرگان قومی، دایر گردیده بود،حضور یافتند.

 

 

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۵:۱۵
Background image

ایجاد یک صنف مجهز کامپیوتر برای یک باب مکتب در ولایت خوست

یک صنف مجهز کمپیوتر به ارزش ۲۲۱ هزار و ۳۶ افغانی برای لیسه مرکزی ولسوالی زازی‌میدان ولایت خوست به همکاری مالی هموطنان معارف‌دوست و علاقه‌مندان به علم، ایجاد و به بهره‌برداری سپرده شد.
د. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۲:۵۵
Background image

معین مالی و اداری وزارت معارف به ولایت زابل عزیمت نمود

محترم الحاج مولوی صبغت‌الله وصیل، معین مالی و اداری وزارت معارف، دریک سفر رسمی به ولایت زابل عزیمت نموده و در نشستی با الحاج عبدالرحمن حمیدی، رئیس معارف، آمران برنامه‌ها و شماری از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۲:۵۲
Background image

مساعدت حدود دو میلیون افغانی از سوی مردم با نهاد‌های تعلیمی در ولایت سرپل

در نتیجه همکاری و حمایت مردم از معارف از طریق شورا‌های تعلیمی مکاتب و مدارس در ولسوالی البدر ولایت سرپل، مبلغ دو میلیون افغانی کمک مردمی برای حمایت و تقویت بخش‌های مختلف معارف در آن. . .

بازگشت به اخبار