سفر رئیس انسجام امور ولایات وزارت معارف به ولسوالی خاک‌ریز ولایت قندهار

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۸/۳۰ - ۱۲:۱۶
14

الحاج مولوی ‌پاینده محمد تعلیم رئیس انسجام امور ولایات وزارت معارف در ادامه سفر کاری اش به ولایت کندهار به ولسوالی خاک‌ریز آن ولایت رفته با آمرین ادارات معارف و شماری علمای کرام آن ولسوالی مذکور دیدار و ‌ملاقات نمود.
موصوف ضمن بررسی  کارکردها و ‌مشکلات تعلیمی معارف ولسوالی خاک‌ریز، در پیوند به پلان سه ساله ملی معارف به مسئولین معارف آن ولسوالی معلومات داده و از آنها خواست تا نظریات و‌پیشنهادات خود را در مورد پلان مذکور ابراز نمایند که در پایان جلسه مذکور، نظریات علماء و مسئولین معارف از سوی هیئت، یادداشت شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۱۲:۴۴
Background image

ایجاد اتاق های لابرتوار برای شماری مکاتب ولایت پکتیکا به هزینه بیش از ۴۶۰ هزار افغانی

به هدف دسترسی شاگردان به تدریس تجربی، برای چهار لیسه در ولسوالی های زیروک، اومنه ارگون و یوسف‌خیل ولایت پکتیکا اتاق های لابراتور مجهز به هزینه ۴۶۶ هزار و ۴۹۵ افغانی از بودیجه معارف. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ - ۱۲:۲۷
Background image

تهداب گذاری ساختمان یک‌باب مکتب در ولایت دایکندی

سنگ بنای تعمیر لیسه مملوق در مربوطات ولسوالی شهرستان ولایت دایکندی که قرار است با هزینه ۲ میلیون افغانی روی قطعه زمینی به مساحت ۲.۵ جریب که از سوی اهالی آن ولسوالی برای اعمار لیسه یاد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ - ۱۲:۱۶
Background image

فشرده چند خبر از معارف مرکز و ولایات

- کابل:
کارگاهی تحت عنوان گزارش نویسی و گزارش دهی آنلاین برای کارمندان و مسئولین ریاست معارف ولایت کابل برگزار گردید که الی ۴ روز ادامه خواهد داشت.

- پکتیا:
سیمینار یک روزه فرهنگی در. . .

بازگشت به اخبار