سیمینارارتقای ظرفیت برای مدرسین مسلکی مدارس در زون قندهار برگزار شد

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۳ - ۹:۵۵
sdfh

از طرف وزارت معارف سیمینار شش‌روزه آموزشی جهت ارتقای ظرفیت استادان مسلکی مدارس زون قندهار برگزار شد.

در این سیمینار، محترمان مولوی عبدالقدوس قدوسی رئیس دارالعلوم‌های وزارت معارف و الحاج مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس و یک تعداد مسئولان ریاست معارف ولایت قندهار و استادان از ولایات قندهار، هلمند، ارزگان و زابل اشتراک کرده بودند.

در مراسم افتتاحیه سیمینار محترم رئیس معارف ولایت قندهارگفت:

«مدارس، پایه‌های رشد معنوی امت‌اند. ما باید نه تنها به کمیت آنها، بلکه به کیفیت آنها نیز توجه خاص داشته باشیم. مدرسین باید مهارت‌های مسلکی و شیوه‌های تدریس خود را ارتقا دهند تا شاگردان به شخصیت‌های نیرومند در عرصه‌های دینی و عصری مبدل گردند.»

هم چنان، محترم رئیس دارالعلوم‌های وزارت معارف، نقش و مسئولیت‌های مدرسین را توضیح داد و توصیه‌های مهمی ارائه نمود. او تأکید کرد که این‌گونه سیمینارها باید ادامه داشته باشند تا در کنار ارتقای کیفیت درسی، سطح علمی مدرسین نیز بلند برود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۵۹
Background image

ارزیابی پروژه اعمار تعمیر جدید یک مکتب در شهر کابل از سوی رئیس  حفظ ومراقبت تأسیسات و املاک وزارت معارف

محترم مولوی محمداسحاق مقدس، رئیس حفظ ومراقبت تا‌سیسات و املاک وزارت معارف وهئیت تخنیکی همراه شان از پروژه اعمار تعمیر سه منزله ۲۴صنفی لیسه قلعه حشمت خان در ناحیه هشتم شهر کابل نظارت و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۱۶
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای شماری از آمران، مدیران و مهتممان مدارس در ولایت کنر

برنامه آموزشی ده‌روزهٔ از سوی ریاست عمومی کارکنان وزارت معارف، برای ۱۸۳ تن از آمران، مدیران و مهتممان مدارس ولایت کنر آغاز شد.
توقع می رود که با برگزاری برنامه مذکور کیفیت اداری و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۱۴
Background image

ایجاد و نصب سیستم برق خورشیدی برای یک مکتب در ولایت هرات

به‌منظور تقویت و بهبود روند تعلیم و تربیه برای لیسهٔ مولانا واعظ کاشفی در ولسوالی شیندند ولایت هرات، به ارزش بیش از ۱۴۰ هزار افغانی، سیستم برق خورشیدی در لیسه مذکور فعال گردید.
محترم. . .

بازگشت به اخبار