فشرده چند خبر از ریاست های معارف ولایات

سرپل:
در حمایت و تداوم کمک های مردمی به معارف کشور، جمعی از مردم معارف دوست ولسوالی سنچارک ولایت سرپل، برای لیسه نمبر۲ این ولسوالی، مبلغ ۱۰۰ هزار افغانی را جهت حل مشکلات مکتب مذکور کمک کردند.
مدیر لیسه، ضمن تشکری از مردم معارف پرور سنچارک، از تجار ملی و افراد مستمند خواست تا با کمک های شان به ریاست معارف این ولایت، زمینه های بیشتر را در جهت آموزش بهتر برای دانش آموزان فراهم نمایند.
همچنان:
اداره همین لیسه، محفل توزیع شهادتنامه را به فارغان خود برگزار کرد و در حضور اشتراک کننده گان، جریده یی را نیز تحت نام ‹حمایت از نظام اسلامی› غرض نشر مطالب آموزشی روگشایی نمود.
بادغیس:
مولوی محب الله احسان رئیس معارف بادغیس طی نشستی با مسئولان نهاد های آموزشی خصوصی، ضمن بحث روی نحوه تدریس و اخذ جواز فعالیت این نهاد ها، از آنان خواست تا طبق هدایت وزارت معارف مبنی بر نظارت از کورس های آموزشی اناثیه داشته باشند.
لوگر:
همچنان از ولایت لوگر خبر میرسد که بنیاد خیریه حاجي منګل احمدزي در روستای غیرت آباد مرکز ولایت لوگر با ایجاد یک مرکز آموزشی برای ۴۳۰ کودک زمینه آموزش را به طور رایگان مهیا ساخته است.
حبیب نور حیدري آمرمعارف شهر پل علم این ولایت در مراسم افتتاح این مرکز آموزشی، ضمن قدردانی از رهبری بنیادخیره متذکره از سایر افراد و موسسات خواست تا با معارف را مورد حمایت خود قرار دهند.
لغمان:
اعضای نظارت تعلیمی ولسوالی الیشنک ولایت لغمان، ضمن ارایه مشوره های لازم در مورد امتحانات چهارونیم ماهه، امور اداری، تدریسی این نهادهای آموزشی را نیر بررسی نمودند.
به گفته مسئولان: جهت حل آن به استادان و مسئولان مشوره های ضروری داده شد.
خوست:
به هزینه مالی اداره محلی یونیسف در ولایت خوست و همکاری تیم انجنیران ریاست معارف ولایت یاد شده، کار ترمیم دیوار احاطوی لیسه کوچی ها در ولسوالی تنی این ولایت تکمیل و مورد استفاده قرار گرفت.