فعال سازی سیستم های برق خورشیدی به هزینه بیش از ۱ میلیون افغانی برای ۳۰ باب مکتب در ولایت لغمان

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ - ۱۱:۲
یبلطی

شبکه‌های برق آفتابی برای ۳۰ باب مکتب در ولایت لغمان، با حمایت مالی یک نهاد همکار به هزینه یک میلیون افغانی، فعال و طی مراسمی با حضور مسئولین معارف آن ولایت به بهره‌برداری سپرده شدند.
محترم مولوی شاه جهان ساجد، رئیس معارف این ولایت در مورد گفت که سیستم‌های برقی برای پیشرفت نهادهای تعلیمی ارزش حیاتی دارند؛ زیرا با موجودیت برق، اینترنت، سهولت‌های دیجیتلی و لابراتوارها، مجهز و فعال می شوند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۷
Background image

اعلامیه مطبوعاتی وزارت معارف در پیوند به جذب و شمولیت اطفال واجد شرایط  در مراکز تعلیمی

بسم‌اﷲ الرحمن الرحیم
اَلحَمدُلِلّهِ رَبِّ الْعٰلَمِیْنَ وَالصَّلَوةُ وَالسَّلامُ عَلَی سَیِّدِالمُرسَلِینَ وَ عَلَی آلِهِ وَأَصحَابِهِ أَجْمَعِیْنَ
هم وطنان عزیز!  بیایید سال نو تعلیمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

امتحان تثبیت سویه تعلیمی از م.جاهدین در ولایت بادغیس اخذ شد

ریاست معارف ولایت بادغیس، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از ۲۱۰ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۱
Background image

مساعدت بیش از ۱۹ میلیون افغانی از سوی مردم ولایت سرپل با معارف

ریاست معارف ولایت سرپل در خبر نامۀ گفته است؛ در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی مجموعا مبلغ  ۱۹ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۸۵۱ افغانی  از سوی مردم، بزرگان محل و شوراهای تعلیمی به معارف این ولایت مساعدت. . .

بازگشت به اخبار