مجموعه چند خبرکوتاه از فعالیت های معارف ولایات

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۱۴ - ۱۴:۲۴
مجموعه چند خبرکوتاه از فعالیت های معارف ولایات

▪ننگرهار:
مسئولان در ریاست معارف ننگرهار میگویند: تیم تفتیش وزارت معارف در یک سفرکاری به این ولایت آمده و با منسوبین معارف ولایت ننگرهار تشکیل جلسه دادند.
به قول آنها، قرار است که  این هیئت طی ۹۰ روزکاری، ادارات و شعبات معارف این ولایت را در مرکز و ولسوالی ها بررسی و تفتیش نمایند.
▪نورستان:
مولوي تاج محمد مطمین رئیس معارف ولایت نورستان با هیئت همراه در سفر کاری اش به ولسوالی کامدیش این ولایت از فعالیت مدرسه صادق العلوم بازدید نمود.
 موصوف ضمن یادداشت مشکلات این نهاد دینی، از مدیر و مدرسین خواست تا در تربیت سالم و اسلامی فرزندان این کشور تلاش زیاد به خرچ دهند.
▪کندهار:
 هیئت مشترک موسسه OCCD و آمریت معارف ولسوالی دامان کندهار، از تعدادی صنوف تعلیمات محلی در مربوطات این ولسوالی نظارت نموده و از استادان این صنوف خواستند با دلسوزی کامل  اولاد وطن را تعلیم و تربیت نمایند.
▪کابل؛
محبوب الرحمن رحمانی آمر معارف ولسوالی کلکان ولایت کابل طی نشستی که در آن ضمن کارمندان معارف، ولسوال، رهبری ولسوالی و مسئولان امنیتی ولسوالی مذکور اشتراک نموده بودند، برای مسئولان مدارس ومکاتب مربوطه هدایات و راهنمایی های لازم انجام داد و اشتراک کننده گان، روی موضوعات مورد علاقه بحث و گفتگونمودند.
▪کابل:
مولانا محمد عیسی احمدی آمر نظارت تعلیمی ولسوالی میربچه کوت کابل میگوید: تطبیق جدول های نتایج صنف ۱۲ لیسه نمبر 1 غازی میربچه خان و لیسه ذکور گذر، توسط اعضای نظارت تعلیمی ولسوالی میربچه کوت صورت گرفت.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۲:۱۷
Background image

ترمیم و ساخت صنوف درسی جدید برای یک مکتب در ولایت غزنی

کار ترمیم ۱۶ صنف درسی، ساخت شش صنف درسی جدید و خریداری چهار جریب زمین برای لیسه رسنی در ولسوالی گیلان ولایت غزنی، به هزینه ۱.۴ میلیون افغانی با همکاری مالی باشندگان محل تکمیل گردیده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۱:۵۰
Background image

خلاصهٔ چند خبر از ریاست‌های معارف ولایات

- خوست:
لیسه نصرت‌مینه در مرکز ولایت خوست به هزینه ۵۵ هزار افغانی از حمایت مالی مردم محل ترمیم و تجهیز گردید.

- ننگرهار:
کار حفر یک حلقه چاه آب آشامیدنی برای مکتب ابتدائیه شهید نورمحمد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۱:۴۷
Background image

نظارت حمایوی از آزمایشگاه‌های دو باب مکتب در ولایت کابل

 
هیئتی از ریاست مرکز ساینس و فناوری تعلیمی وزارت معارف، به‌منظور ارزیابی وضعیت آزمایشگاه‌ها و استفاده مؤثر از امکانات آزمایشگاهی، از لیسه‌ بگرامی و لیسه عبدالشکور رشاد در ولسوالی. . .

بازگشت به اخبار