مروری بر فعالیت های ریاست های معارف در مرکز و و لایات

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۱/۶/۲۰ - ۱۱:۲۷
مروری بر فعالیت های ریاست های معارف در مرکز و و لایات

▪هرات:
مولوی عبدالجلیل مزمل آمر تعلیمات عمومی ریاست معارف ولایت هرات وه‍یئت همراه شان در ادامه سفرشان به ولسوالی زنده جان از لیسه های پسرانه و دخترانه چهاردره، مکاتب ذکور و اناثیه ابومنصورعلی، متوسطه امیرمعاویه و مدرسه سیدقلندرشاه حسینی بازدید به‏ عمل آوردند.
  هیئت مذکور ضمن بازدید ازامور اداری وتدریسی با اساتید و اعضای اداری این مکاتب جهت بهبود برنامه های آموزشی شان بحث و گفتگوکردند.
▪هرات:
حیات الله مسلمیار معاون مالی واداری ریاست معارف ولایت هرات در مراسم افتتاحیه جام فوتسال اتحادیه مکاتب خصوصی که تحت نام امید برگذار گردید، اشتراک نمود.
 دی دراین مراسم شاگردان ومعلمین را جهت اشتراک دربرنامه های ورزشی درسطح مکاتب تشویق نموده وازمدیریت عمومی تربیت بدنی از این بابت تشکر وقدردانی کرد.
▪کابل:
کار اعمار یک باب آشپز خانه در مکتب نسوان سرچشمه ولسوالی سروبی ولایت با حضور داشت مسولان معارف ولایت کابل و نماینده گان موسسه گلوبل آغاز گردید.
در نظر است که در این آشپز خانه، غذای چاشت دانش آموزان این محل طبخ و تهیه گردد.
▪باغیس:
رئیس معارف ولایت بادغیس در حالی که سایر مسئولان معارف این ولایت او را همراهی میکردند به ولسوالی غورماچ این ولایت رفته، از روند کاری آمریت معارف، شماری از مکاتب و از جمله لیسه غورماچ دیدن به عمل آورند.
 

 هیئت یاد شده با معلمین، علمای دینی، بزرگان قومی و مردم محل نیز دیدار کرده، مشکلات و پیشنهاد های آنان در سکتور معارف را یادداشت و بر حل آن وعد دادند.
▪کابل :
 محبوب الرحمن رحمانی آمر معارف ولسوالی کلکان ولایت کابل با هيئت همراه از مکاتب متوسطه نسوان و لیسه کارنده این ولسوالی نظارت کردند. 
هیئت متذکره، روند فعالیت های اداری و تدرسی این مکاتب را بررسی کرده، در مورد خلاءها و کاستی های دریافت شده رهنمایی و هدایات لازم ارایه کردند.
در پایان، مسئولان معارف کلکان با اعضای شورای این مکاتب و ملک های قریه های مربوط این و ولسوالی  نیز دیدار و طالب همکاری با معارف شدند.
▪کاپیسا :
 مولوی محمد فرید حقانی رئیس معارف کاپیسا وهیئت همراه شان طی یک سفر کاری از امور اداری و تدریسی لیسه نسوان قاضی خیل, متوسطه خصوصی ژرف اندیشان دانش مرکز و متوسطه محمد حکیم شهید در و لسوالی حصه دوم کوهستان دیدار کرد.
 ▪لغمان:
مولوی عبدالمالک آمر معارف ولسوالی علیشنگ ولایت لغمان به هدایت رئیس معارف این ولایت از مدرسه تعلیم الاسلام در روستای سایگل این ولسوالی، دیدار کرده و امور تدریسی و اداری آنرا تحت بررسی قرار داد. به قول آمر معارف علیشنگ، امور تدرسی و اداری این مدرسه به خوب پیش رفته و سویه استادان و دانش آموزان آن نیز قناعت بخش بوده است.
▪پنجشیر:
اعضای آمریت نظارتی تعلیمی ولایت پنجشیر از مکتب دخترانه سعدات در ولسوالی عنابه دیدار کردند.
در این دیدار  امور اداری و تدریسی آن مکتب نظارت گردیده و در ضمن یک سلسله راهنمائی های لازم جهت بهبود امور تعلیمی برای مسئولین مکتب نامبرده انجام شده است.
▪کندز:
به اساس هدایت مولوی محمد اسماعیل ابو احمد رئیس معارف ولایت کندز، وضعیت معارف ولسوالی علی آباد توسط هیئت موظف تحت ارزیابی قرار گرفت. هیئت متذکره از حضور فعال شاگردان، ارایه درس های نمونوی، روش تدریس، بخش های لابراتوار و سایر اجراات مربوطه ستایش کرده و در مورد برخی مشکلات و کاستی ها رهنمای و هدایات لازم انجام داد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۰:۵۳
Background image

مساعدت مواد درسی برای بیش از ۴۰ هزار تن شاگرد در ولایت لوگر

برای حدود ۴۱۸۸۰ تن شاگردان صنوف اول تا پنجم ۲۸۹ مکتب ولایت لوگر، مجموعا ۲۰۹۲ بستهٔ کمک‌ درسی به ارزش حدود ۱۹۳ هزار دالر، از سوی یک نهاد همکار مساعدت شده است.
به گفته مسوولان معارف ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۰:۴۷
Background image

صنوف درسی جدید برای یک مکتب در ولایت زابل تهدابگذاری شد

سنگ تهداب ۷ باب صنف درسی و یک اتاق اداری برای لیسه مرکزی ولسوالی شملزی ولایت زابل روی قطعه زمین وقف شده به مساحت ۱۰ جریب گذاشته شد.
به گفته مسوولان معارف در آن ولایت، هزینهٔ ساخت این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۰:۳۹
Background image

نصب سیستم برق خورشیدی برای یک باب مدرسه دینی در ولایت پکتیکا

برای مدرسهٔ دینی امام ابوحنیفه (رحمه الله‌ علیه) در ولسوالی اومنه ولایت پکتیکا، سیستم برق سولری با ظرفیت ۳ کیلووات به هزینه ۴۰ هزار افغانی فعال شد.
محترم مولوی عبدالوکیل خالد، رئیس. . .

بازگشت به اخبار