مساعدت وسایل تدریسی برای ۳۹ باب مکتب در ولایت لوگر

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۲:۰
یبسطرطز

برای ۳۹ باب مکتب بازسازی‌شده در ولایت لوگر، از سوی یک نهاد همکار، وسایل دفتری و تدریسی کمک شد که ارزش آن حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار افغانی می‌باشد.
در این کمک، ۹ قلم وسایل ضروری شامل است که به‌زودی به مکاتب نوسازی‌شده توزیع خواهد شد تا در بهبود روند تدریس نقش مهمی ایفا خواهد کرد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۵:۳۴
Background image

نظارت و ارزیابی از لیسه عالی استقلال شهر کابل توسط معینیت تعلیم و تربیه وزارت معارف

با آغاز سال نو تعلیمی، معینیت تعلیم و تربیه وزارت معارف ا.مارت اسلامی افغانستان به منظور اصلاح، رهنمایی و بهبود امور اداری و تدریسی مکاتب و مراکز آموزشی، روند نظارت را آغاز کرد.
در همین. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۵:۳۱
Background image

نصب و فعال شدن سیستم برق آفتابی در ۳۰ باب مکتب ولایت لغمان

برای ۳۰ باب مکتب در شهر مهترلام و چهار ولسوالی ولایت لغمان، سیستم‌های برق خورشیدی نصب و فعال شد که طی مجلسی با حضور مسئولان معارف آن ولایت، به بهره‌برداری سپرده شدند.
محترم مولوی شاه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۲:۴۵
Background image

توزیع وسایل دفتری و تدریسی  به مکاتب ولایت لوگر 

توزیع ۹ قلم وسایل اداری و تدریسی که ارزش آن به یک میلیون و ۸۰۰ هزار افغانی می رسد، از سوی یک نهاد کمک‌کننده با وزارت معارف به ۳۹ باب مکتب در ولایت لوگر آغاز شد.
قابل یادآوری است که با. . .

بازگشت به اخبار