معرفی سیستم « برید » از طریق آنلاین با روئسای معارف ولایات جنوب و جنوب غرب کشور

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۲ - ۱۰:۱۵
sdfghj
در جلسه که به گونه آنلاین به هدف بیان و ارائه معلومات در مورد کارکرد سیستم برید( سیستم الکترنیکی حفظ و ارسال اسناد) با رئیسان معارف ولایات جنوب و جنوب غرب کشور از سوی ریاست عمومی انسجام امور ولایتی دایر گردیده بود، الحاج قاری سیف الله آخندزاده رئیس تکنالوژی معلوماتی وزارت معارف با اشاره به مزایا و خوبی های سیستم یاد شده، تصریح کرد: سیستم « برید » به منظور حفظ و ارسال به موقع اسناد، مکاتیب، گزارشات کاری ریاست های معارف، ارسال هدایات رهبری وزارت معارف از مرکز به ولایات و برعکس آن، اخذ گزارشات ریاست های معارف بدون ضیاع وقت و جلوگیری از سرگردانی مراجعین، در چوکات وزارت معارف با ولایات ایجاد گردیده است.
متعاقبا از طرف کارمندان تخنیکی ریاست عمومی انسجام امور ولایتی این وزارت، پیرامون بخش های تخنیکی سیستم یاد شده معلومات داده شد.
سپس در ادامه این ویدیو کنفرانس، از طرف مسئولین معارف ولایات نیز سئوالات در مورد چگونگی و کارکرد سیستم متذکره مطرح گردید که از طرف کارشناسان پاسخ داده شد.

 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۶ - ۱۱:۳۰
Background image

سنگ بنای یک مکتب در مربوطات ولایت زابل گذاشته شد

سنگ تهداب تعمیر جدید مکتب ابتدائیه پشی‌کاریز ولسوالی اطغر ولایت زابل به حمایت مالی شورای تعلیمی مکتب یاد شده طی مجلسی با حضور مسوولان محلی معارف گذاشته شد.
به گفته آمر معارف ولسوالی یاد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۶ - ۱۱:۲۶
Background image

سنگ‌تهداب یک محراب مسجد در یکی از دارالحفاظ‌های ولایت جوزجان گذاشته شد

 ریاست معارف ولایت جوزجان در خبر نامه ی گفته است؛ سنگ‌تهداب یک محراب مسجد در محوطه دارالحفاظ ابوایوب انصاری واقع منطقه کوک‌گنبد شهر شبرغان آن ولایت  گذاشته شد.
محترم الحاج مولوی لعل‌جان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۶ - ۱۱:۲۳
Background image

سنگ پایه یک باب دارالحدیث به ارزش ۱.۵ میلیون افغانی در ولایت پکتیا گذاشته شد

سنگ تهداب یک باب دارالحدیث برای مدرسه دینی حقانیه مجیدیه در ولسوالی څمکنی ولایت پکتیا به هزینه اولیه ۱.۵ میلیون افغانی از مساعدت مالی یک شخص متدین و خیر با حضور مسوولان معارف آن ولایت. . .

بازگشت به اخبار