ملاقات رئیس معارف ولایت پکتیکا با مسئول یک نهاد همکار با معارف در زون جنوب شرق کشور

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۸ - ۱۳:۷
dfse

مولوی عبدالوکیل خالد رئیس معارف ولایت پکتیکا با مسئول یک نهاد همکار در حوزه جنوب شرق کشور با معارف دیدار و در محوریت کمک های نهاد متذکره درزمینه اعمار و ترمیمات مکاتب و مدارس آن ولایت با هم صحبت و بحث نمودند. رئیس معارف ولایت یاد شده ضمن خوش آمدید هیئت مذکور، در مورد وضعیت تعلیمی و مشکلات کمبود و ترمیمات زیر ساخت های آموزشی در آن ولایت به هیئت یاد آور شده و خواهان همکار در این راستا شد. در مقابل مسئول نهاد همکار وعده داد که در ولسوالی های « ډنګر لیګډ و ګیان » آن ولایت دو باب مکتب اعمار می نمایند که رئیس معارف ولایت پکتیکا از وعده همکاری نهاد مذکور قدردانی نمود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۴:۳۷
Background image

آغاز کار ترمیم و بازسازی یک باب مکتب در ولایت پکتیکا

کار ترمیم و بازسازی ساختمان لیسه احمدیه در ولسوالی سروبی ولایت پکتیکا، به هزینه حدود ۴۰۰ هزار افغانی از مساعدت مالی مهتممان و برزرگان قومی منطقه آغاز شده است.
توقع می رود که با ترمیم و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۴:۳۵
Background image

آغاز کارگاه ارتقای ظرفیت برای ۱۲۰ تن از معلمان و مسئولان مکاتب در ولایت غور

برای ۱۲۰ تن از معلمان، سرمعلمان، مدیران و آمران مکاتب شهر فیروزکوه، مرکز ولایت غور، برنامهٔ ۸ روزه ارتقای ظرفیت‌های مسلکی تحت عنوان «ترویج آموزش و یادگیری مؤثر» آغاز شد.
اشتراک کنندگان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۴:۳۲
Background image

توزیع مواد درسی به شاگردان نیازمند یک دارالعلوم در ولایت نیمروز

برای ۲۱۰ تن از شاگردان دارالعلوم عالی نبوی (صلی‌الله علیه وسلم) در شهر زرنج، مرکز ولایت  نیمروز، به مساعدت مالی بنياد خیریه حبیب‌یار کیف و لوازم درسی توزیع گردید.

بازگشت به اخبار