نشست مشترک همکاری های تحقیقاتی میان وزارت های معارف و تحصیلات عالی دایر شد

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۳۰ - ۱۰:۷
۱۲۳

به هدف تقویه نهاد های تعلیمی، تحصیلی و تحقیقاتی، نشست کاری میان ریاست های تحقیقات، تالیف و ترجمه وزارت های معارف و تحصیلات دایر شد. 
در این مجلس از جانب وزارت معارف داکتر محمد عمر دورانزی  رئیس تحقیقات این وزارت و از طرف وزارت تحصیلات، داکتر حمیدالله مزمل رئیس تحقیقات، تالیف و ترجمه وزارت یاد شده شرکت داشتند.
در آغاز رئیس تحقیقات وزارت معارف در پیوند به موضوع معلومات همه جانبه ارائه کرده، افزود: به خاطر این که هردو جانب به همکاری های خویش پابند باقی بمانند،  ضرورت عاجل به تهیه تفاهم نامه همکاری های تحقیقاتی فی مابین وزارت های معارف و تحصیلات عالی دیده می شود که هردو جانب آنرا امضاء کنند.
سپس رئیس تحقیقات وزارت تحصیلات نیز به هدف تقویت پایه های تعلیمی و تحصیلی در مورد راه اندازی کنفرانس ملی صحبت کرده، تصریح کرد: وزارت تحصیلات عالی برای تدویر چنین کنفرانس آمادگی کامل دارد و وزارت معارف هم در همین رابطه سئوالات و نظریات خود را با وزارت تحصیلات شریک سازد.
در پایان مجلس تذکار یافت که اگر وزارت های معارف و تحصیلات به اهداف مشترک خود اهتمام کنند، بدون تردید که چالش های موجود حل شده و یک‌ نظام آموزشی پاسخگو به وجود خواهد آمد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۰:۳۷
Background image

یک باب مکتب جدید به هزینه بیش از ۱۲ میلیون افغانی در ولایت هلمند تاسیس شد

یک باب مکتب به نام خالد بن ولید (رضی‌الله‌عنه) در ولسوالی دیشو ولایت هلمند از سوی وزارت معارف ایجاد و رسما به فعالیت آغاز کرد.
به گفته مسوولان معارف در ولایت هلمند؛ ولسوالی دیشو که یکی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۹:۵۷
Background image

۱۰ باب مکتب به هزینه نزدیک به ۷ میلیون افغانی در ولسوالی سروبی ولایت کابل ترمیم شد

کار ترمیم ۱۰ باب مکتب در ولسوالی سروبی ولایت کابل، با حمایت مالی یک نهاد همکار، به هزینه ۶٫۸ میلیون افغانی اخیرا تکمیل و طی نشستی با حضور مسوولان ریاست معارف ولایت کابل به بهره‌برداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۹:۵۵
Background image

اخذ امتحان تثبیت سویه تعلیمی از فرزندان مهاجران عودت کننده در ولایت کاپیسا

طبق پلان مطروحه؛ ریاست معارف ولایت کاپیسا  از ۲۰۸ تن اطفال مهاجرین عودت‌کننده به ملک امتحان تعیین سویه تعلیمی اخذ کرد.
مسوولان ریاست معارف ولایت کاپیسا طی سخنانی اظهار داشتند: «هیچ. . .

بازگشت به اخبار