ورکشاپ آگاهی دهی برای کارمندان

media-moe
پنجشنبه ۱۳۹۸/۵/۳ - ۱۱:۳۹

وزارت_معارف کابل: ورکشاپ سه روزۀ که تحت عنوان "جندر از روزنه اسلام و قانون" به ابتکار آمریت جندر وزارت معارف دایر گردید. به تعداد 30 تن از کارمندان ذکور و اناث ریاست های مرکزی این وزارت از داشته های علمی آن مستفید شدند.
در محفل اختتامیه آن دوکتور سید حمیدالله معین مالی و اداری ضمن تبریک ختم مؤفقانه ورکشاپ مذکور به شاملین، کار ورکشاپ مذکور را خوب ارزیابی نموده و تأکید نمود که باید همچو کارگاه های آموزشی برای سایر کارمندان و به ویژه آمرین و رؤسای نیز دایر گردد.
فرشته سادات آمر جندر نیز عدم آشنایی شماری را از آموزه های اسلامی در پیوند به حقوق بانوان یک چالش جدی دانسته و تعهد نمود که تدویر همچو ورکشاپ ها و محافل آگاهی دهی را برای سایر کارمندان و معلمان در سراسر کشور کسترش خواهد داد.
شایان ذکر است ورکشاپ مذکور به کمک مالی و تخنیکی موسسه GIZ دایر گردیده بود که سه روز ادامه داشت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۵:۳۹
Background image

نشست علمی و مسلکی با مدیران مکاتب نواحی شانزده‌گانه در ریاست معارف شهر کابل دایر شد

ریاست معارف شهر کابل به‌منظور تنظیم بهتر امور آموزشی، ارتقای کیفیت تعلیم، تقویت امور اداری و افزایش مؤثریت مدیریت مکاتب، یک نشست گستردهٔ علمی، مسلکی و آموزشی را با مدیران مکاتب نواحی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۵:۳۶
Background image

تطبیق برنامه های ارتقای ظرفیت برای کارکنان اداری ریاست معارف ولایت میدان‌وردگ

 برای ۵۲ تن کارمندان اداری هسته مرکزی ریاست معارف ولایت میدان وردگ، یک نشست علمی و آموزشی سه‌روزه در بخش اداره و مدیریت آغاز شد.
محترم مولوی الحاج عبدالحق حقانی، رئیس معارف ولایت یاد. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۵:۳۲
Background image

برای طلاب بی سرپرست مدارس دینی ولایت لـوگر لباس کمک شد

برای ۳۰ تن طلاب بی سرپرست و بی بضاعت مدارس دینی ولایت لوگر، از سوی یک‌نهاد خیریه البسه مساعدت شد.
به گفته مسوولان ریاست معارف ولایت مذکور، بسته‌های البسه یاد شده که ارزش آن حدود ۱۸ هزار. . .

بازگشت به اخبار