وزیر سرپرست معارف به سوالات ژورنالیستان روز نامه آفتین پوستن فرانسوی پاسخ ارایه نمود

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۱/۳/۱۱ - ۱۱:۲۸
د پوهنې وزارت سرپرست وزیر د فرانسې د (AFTENPOSTEN)  ورځپاڼې د ژورنالیستانو پوښتنو ته ځوابونه وویل

شیخ نورالله منیر وزیر سرپرست معارف به سوالات دو تن ژورنالیستان روز نامه Aftenposten فرانسوی هریک خانم Hanne Celilie و خانم Monica Stromdahlپاسخ ارایه نمود.
سوالات در محوریت جریان تعلیمی در کشور، تعلیم دختران و حجاب اسلامی می چرخید.
سرپرست وزارت معارف در جواب به خبرنگاران مذکور به وضعیت روان تعلیمی در کشور روشنی انداخته، افزود: امارت اسلامی در چوکات ارزش های ملی و اسلامی به تعلیم دختران و زنان متعهد است.
موصوف در پاسخ به سوال دیگر گفت: حجاب یکی از اصول مهم دین مقدس اسلام است و امارت اسلامی بر بنیاد مسئولیت شرعی خود زنان را به حجاب توصیه کرده است.
وی افزود:جامعه غربی وافغانستان از لحاظ فرهنگی با هم فرق های زیادی دارند و باید در اکثر تعاملات این اصل در نظر گرفته شده و قضاوت ها به اساس شرایط ، ظرفیت ها و واقعیت های جامعه افغانی صورت گیرد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۲:۱۷
Background image

ترمیم و ساخت صنوف درسی جدید برای یک مکتب در ولایت غزنی

کار ترمیم ۱۶ صنف درسی، ساخت شش صنف درسی جدید و خریداری چهار جریب زمین برای لیسه رسنی در ولسوالی گیلان ولایت غزنی، به هزینه ۱.۴ میلیون افغانی با همکاری مالی باشندگان محل تکمیل گردیده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۱:۵۰
Background image

خلاصهٔ چند خبر از ریاست‌های معارف ولایات

- خوست:
لیسه نصرت‌مینه در مرکز ولایت خوست به هزینه ۵۵ هزار افغانی از حمایت مالی مردم محل ترمیم و تجهیز گردید.

- ننگرهار:
کار حفر یک حلقه چاه آب آشامیدنی برای مکتب ابتدائیه شهید نورمحمد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۱:۴۷
Background image

نظارت حمایوی از آزمایشگاه‌های دو باب مکتب در ولایت کابل

 
هیئتی از ریاست مرکز ساینس و فناوری تعلیمی وزارت معارف، به‌منظور ارزیابی وضعیت آزمایشگاه‌ها و استفاده مؤثر از امکانات آزمایشگاهی، از لیسه‌ بگرامی و لیسه عبدالشکور رشاد در ولسوالی. . .

بازگشت به اخبار