وزیر محترم معارف به هدف نظارت از جریان امتحانات مدارس دینی، وارد ولایت لوگر 

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۸ - ۱۴:۴۸
x\zcxz

محترم الحاج مولوی حبیب‌الله آغا، وزیر معارف طی یک سفر رسمی به ولایت لوگر عزیمت نموده و در دیداری که با محترم الحاج عبدالرحمن حمیدی، رئیس معارف این ولایت داشت پیرامون وضعیت تعلیمی و چگونگی تمهیدات امتحانات دوره های ثانویه و مافوق ثانویه مدارس در آن ولایت با هم گفتگو و تبادل ظر نمودند.
در آغاز ملاقات رئیس معارف لوگر معلومات همه‌جانبه‌ای در مورد؛ آمادگی ها برای امتحان مشترک مدارس که در جریان است، وضعیت تعلیمی، فعالیت‌های جاری، دستاوردها و چالش‌های موجود معارف ولایت یاد شده، به وزیر محترم معارف ارائه کرد.
در مقابل وزیر محترم معارف ضمن ستودن تلاش‌ها و خدمات صادقانه مسئولان معارف لوگر به مسجد خیرالبشر آن ولایت تشریف برده و از روند امتحانات مشترک مراحل ثانویه و ما‌فوق‌ ثانویه طلاب مدارس از نزدیک دیدن کرد و بر اهمیت تطبیق شفافیت، نظم و معیاری بودن امتحانات تأکید نمود و از طلاب خواست تا در مسیر فراگیری تعلیمات دینی تلاش بیشتر کرده، به تحصیلات شان ادامه دهند.
شایان ذکر است که وزیر محترم معارف و هیئت همراه حین تشریف آوری به محل امتحان از طرف مسئولان و استادان مورد استقبال گرم قرار گرفت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۸ - ۱۴:۵۴
Background image

سفر کاری معین محترم مالی و اداری وزارت معارف به ولایت هرات

محترم الحاج مولوی صبغت‌الله وصیل، معین مالی و اداری وزارت معارف که به هدف نظارت از روند امتحانات مدارس دینی و ارزیابی و وضعیت تعلیمی و تربیتی ولایت هرات وارد آن ولایت شده است در حالی که. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۸ - ۱۴:۴۸
Background image

وزیر محترم معارف به هدف نظارت از جریان امتحانات مدارس دینی، وارد ولایت لوگر 

محترم الحاج مولوی حبیب‌الله آغا، وزیر معارف طی یک سفر رسمی به ولایت لوگر عزیمت نموده و در دیداری که با محترم الحاج عبدالرحمن حمیدی، رئیس معارف این ولایت داشت پیرامون وضعیت تعلیمی و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۸ - ۱۱:۵۸
Background image

بررسی هیئت اعزامی وزارت معارف از وضعیت تعلیمی ولایت ننگرهار 

هیئتی از معینیت تضمین کیفیت وزارت معارف که مصروف بررسی وضعیت آموزشی ولایت ننگرهار می باشد، اینک به همراهی مسئولان معارف آن ولایت امور اداری، تدریسی و فعالیت های شاگردان لیسه استقلال شهر. . .

بازگشت به اخبار