وزیر معارف همزمان با روز معلم از لیسه عالی آمنه فدوی بازدید و با معلمین این لیسه دیدار کرد

media-moe
شنبه ۱۳۹۸/۷/۱۳ - ۲۱:۰
وزیر معارف همزمان با روز معلم از لیسه عالی آمنه فدوی بازدید و با معلمین این لیسه دیدار کرد

وزارت معارف- کابل: دکتر محمد میرویس بلخی وزیر معارف کشور همزمان با روز معلم از لیسه عالی آمنه فدوی بازدید و این روز را به معلمین این لیسه تبریک گفت.

دکتر بلخی ضمن بازگو کردن جایگاه رفیع معلمان جامعه، تاکید ورزید که افزایش سطح سواد در جامعه عامل نجات و عبور از مشکلات بوده و همین مسئله نقش تاثیرگذار معلم در جامعه را نشان می‌دهد.

وزیر معارف روز معلم را به مدیر و معلمین این لیسه تبریک گفت و از زحمات همیشگی آنان در جهت خدمت به اطفال افغانستان قدردانی کرد.

در خاتمه این برنامه نیز نمایشگاه صنایع دستی شاگردان لیسه عالی آمنه فدوی با حضور وزیر معارف و رئیس معارف شهر کابل گشایش یافت.

گفتنی است لیسه عالی آمنه فدوی واقع در ناحیه هشتم تعلیمی شهر کابل بوده که دارای بیش از 5 هزار شاگرد با 110 شعبه درسی می‌باشد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۱:۳۵
Background image

اطلاعیه تصمیم اعطای قرارداد (وزارت معارف)

 وزارت معارف در نظر دارد تا قرارداد پروژه تهيه و خريدارى ۵۷ قلم مواد خام جهت توليد ميز و چوکی ضرورت رياست خدمات، بابت سال مالى ۱۴۰۵، به قيمت مجموعى مبلغ ۱۴ ميليون و ۳۳۸ هزار و ۹۲۰. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۵۹
Background image

مساعدت مواد کمک درسی با ریاست معارف ولایت پنجشیر

به تعداد ۱۰۰ بسته مواد کمک درسی معلمان به ارزش مجموعی ۶۷۱ هزار و ۲۷۵ افغانی، از سوی یک نهاد همکار با ریاست معارف ولایت پنجشیر مساعدت گردید.
این مساعدت در راستای حمایت از روند آموزش و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۵۷
Background image

به ۲۰۰ شاگرد یتیم و نیازمند در ولایت لوگر مواد درسی توزیع گردید

 برای ۲۰۰ تن از شاگردان یتیم و نیازمند لیسه حصارک در مرکز ولایت لوگر مواد درسی توزیع شد.
این کمک از سوی یک نهاد خیریه فراهم شده بود که هدف آن حمایت از شاگردان نیازمند و یتیم و تشویق. . .

بازگشت به اخبار