مسابقات کتابخوانی میان سواد آموزان

media-moe
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۵/۸ - ۱۱:۱۷
مسابقات کتابخوانی میان سواد آموزان

وزارت معارف _ بامیان: به منظور تشویق خانم های سواد آموز و مناسبت صدمین سالیاد استرداد استقلال کشور، مسابقه کتاب خوانی میان 150 تن که تمام شانرا خانمهای سواد آموز احتوا می کرد در ولسوالی یکاولنک ولایت بامیان برگزار گردید .
این مسابقه به ابتکار ریاست معارف ولایت بامیان و به همکاری مالی وتخنیکی موئسسات اسلامیک ریلیف، ام اف سی، و داکتر پرویز یکی از فعالین مدنی کابل برگزار گردیده بود که در نتیجه این مسابقات ، معصومه، بسما و رخشانه به ترتیب مقام های اول، دوم و سوم را از آن خود نمودند.
آقای آروین رئیس معارف بامیان از اشتراک و اشتیاق تمام خانم های بازمانده از مکاتب به خصوص مادران ابراز قدر دانی نموده و افزود که ما مسئولین نهایت تلاشهای خود را برای فراهم سازی ادامه تعلیم شما در مکاتب انجام خواهیم داد. 
سپس عظیم فرید ولسوال یکه ولنگ از تمام برگزار کننده این مسابقه قدر دانی نموده و از مردم خواست تا بهترین و بیشترین استفاده خود را از این فرصت و امکانات بدست داشته، نمایید. 
قابل یاد آوری است که ولسوالی یکه ولنگ در سال ۱۳۹۷ مقام نخست سواد آموزی را در سطح کشور از آن خود نموده بود، که از سال ۱۳۸۲ تا حال نزدیک به ۲۰۰۰۰ هزار خانم از کورس های سواد آموزی فارغ شده اند. 

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۴:۱۱
Background image

اهدای یک جریب زمین به یک مکتب در ولایت کندز

باشندگان معارف‌دوست ولسوالی قلعه ذال ولایت کندز حدود ۱ جریب زمین را که ارزش مجموعی آن بیش از ۴۰۰ هزار افغانی می باشد به مکتب ابتدائیه (جنگل) در آن ولسوالی اهدا نمودند.
الحاج مولوی لعل. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۱:۵۸
Background image

آغاز برنامه آموزشی برای شماری از معلمان در ولایت بامیان

برای ۱۴۵ تن از معلمان مکاتب در ولسوالی یکاولنگ ولایت بامیان، برنامه آموزشی  ۱۲ روزهٔ تحت عنوان «ترویج آموزش و یادگیری مؤثر» آغاز گردید.
مسوولان محلی در آغاز این برنامه پیرامون اهمیت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۱:۵۳
Background image

مروری بر فعالیت‌های مهم ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف در هفته گذشته

گروه‌های نظارتی ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف در جریان هفته گذشته، از هسته مرکزی وزارت معارف، ریاست تألیف و ترجمه، ریاست پلان و پالیسی، حوزه‌های تعلیمی دوم و هفتم و دو لیسه عالی ام. . .

بازگشت به اخبار