سیمینار آگاهی دهی مبارزه با آزار و اذیت زنان در وزارت معارف

media-moe
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۴ - ۱۲:۴۵
سیمینار آگاهی دهی مبارزه با آزار و اذیت زنان در وزارت معارف

وزارت معارف، کابل: سیمینار تحت عنوان "مبارزه با آزار و اذیت زنان در ادارات" به ابتکار آمریت واحد جندر وزارت معارف و با همکاری ریاست څارنوالی مبارزه با آزار و اذیت زنان در وزارت معارف تدویر یافت.

در این سیمینار روی موضوعات طرز سلوک افراد در ساحات تعلیمی و کاری و همچنان بررسی شکایات ثبت شده که مبنای جندر دارد، میان اشتراک کنندگان بحث و تبادل نظر صورت گرفت که در این جریان اقلیما امیری و عظیمه نعمان څارنوالان تعقیبی اداره لوی څارنوالی، طی صحبت های شان از کارکرد آمریت واحد جندر وزارت معارف تقدیر نموده، خواستند تا موضوعات بحث شده این سیمینار را به عموم کارمندان وزارت معارف به نحوی انتقال بدهند.

سیما سرشار سرپرست آمریت واحد جندر وزارت معارف مشکلات موجود سد راه کارمندان طبقه اناث در ادارات بالخصوص وزارت معارف را یادآور گردید و خواستار توجه جدی همکاران اداره لوی څارنوالی به این عرصه شد که بالمقابل مسوولین مربوطه جهت رسیده گی به مشکلات موجود وعده
هر گونه همکاری را سپردند.

این سیمینار به اشتراک 20 تن از کارمندان اناث وزارت معارف برای یک روز برگزار گردید که هدف عمده آن تحقق تساوی جنسیتی و ایجاد فضای مصئون کاری برای طبقه اناث در وزارت معارف خوانده شده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۱۷
Background image

بازسازی یک باب مکتب به هزینه ۳۵۰ هزار افغانی در ولایت بدخشان

کار ترمیم و بازسازی مکتب متوسطه یالور در ولسوالی یاوان ولایت بدخشان به هزینه ۳۵۰ هزار افغانی از حمایت مالی مردم محل به اتمام رسیده و به بهره برداری مجدد سپرده شد.
محترم الحاج مولوی محمد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۱۳
Background image

کار ساخت صنوف درسی و یک‌محراب مسجد برای یک مدرسه در ولایت لغمان آغاز شد

کار اعمار تعمیر مدرسه دینی تحسین‌القران در منطقه "کندی‌میل" ولسوالی الیشنگ ولایت لغمان، در مساحت ۷ جریب زمین به هزینه اولیه ۵۰۰ هزار افغانی از حمایت‌های مالی مردم محل آغاز شد.
به گفته. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۱۰
Background image

برگزاری کارگاه ارتقای ظرفیت‌های مسلکی برای مهتممین مدارس ولایت پکتیکا

از سوی وزارت معارف برای ۱۵۰ تن  مهتممین و ناظمین مدارس دینی در ولایت پکتیکا کارگاه ۱۲ روزه ارتقای ظرفیت‌های مسلکی برگزار شد.
محترم مولوی عبدالوکیل خالد، رئیس معارف ولایت پکتیکا در مراسم. . .

بازگشت به اخبار