اطلاعیه وزارت معارف

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۰/۵/۳ - ۱۵:۵۶

موضوع ثبت و راجستر مکاتب، مدارس و دارالعلوم های خصوصی از طریق سیستم آنلاین

طوریکه مبرهن است؛ تسهیل، حمایت، ساده سازی و سرعت در اجرای امور نهادهای تعلیمی از اولویت های وزارت معارف می باشد.

برای نایل آمدن به این اهداف و جهت تشویق هرچه بیشتر سکتور خصوصی، وزارت معارف برنامه آنلاین سازی ثبت و راجستر نهادهای تعلیمی خصوصی را آغاز نموده است که این امر از یک جانب باعث سرعت کار و از جانب دیگر تضمین کننده شفافیت در پروسه ها می باشد، تا سکتور خصوصی بتواند به شکل بهتر و راحت تر تمامی امور تعلیمی و تربیتی خویش را به وجه احسن به پیش ببرد.

هم چنان ریاست معارف شهر کابل مکلف است تا به تمام نهادهای تعلیمی خصوصی ( مکاتب، مدارس و دارالعلوم ها) از طریق خود به اطلاع برساند که نهادهای مذکور با مراجعه به آدرس الکترونیکی (https://moe-private.gov.af) راجستر نهاد های خود را به صورت آنلاین تکمیل نمایند.

قابل یاد دهانیست که رهنمود راجستر آنلاین در ویب سایت یاد شده موجود بوده و مدت راجستر یکماه می باشد.

اداراتی که نتوانند در خلال یکماه راجستر خویش را تکمیل نمایند از جانب ریاست تعلیمات خصوصی این وزارت توصیه دریافت خواهند نمود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۲۵
Background image

عزیمت رئیس تشکیل وزارت معارف به ولایت بدخشان

محترم مفتی عبدالحلیم حلیمی، رئیس تشکیل وزارت معارف که به هدف پاره ی از امور رسمی به ولایت بدخشان عزیمت کرده است نخست با محترم الحاج مولوی نصرت الله فیضانی، رئیس معارف آن ولایت دیدار و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۲۲
Background image

در ولایت غزنی به مصرف حدود یک میلیون افغانی یک مدرسه دینی اعمار می شود

سنگ تهداب مدرسه بدرالشهدا در قریه خاربلاق ولسوالی قره‌باغ ولایت غزنی با حضور مسوولان معارف و باشندگان محل گذاشته شد.
این مدرسه با همکاری مالی مردم منطقه در زمینی به مساحت ۳جریب اعمار می. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۱۰
Background image

اغاز کار ساخت صنف‌های درسی و کتابخانه برای یک مدرسه دینی در ولایت پکتیکا

کار ساخت اتاق‌های درسی و یک باب کتابخانه برای مدرسه دینی «فیض المدارس حمیدیه» در ولسوالی بکخیل ولایت پکتیکا، به ارزش ۳۵۰ هزار افغانی به همکاری مالی مردم محل آغاز شده است.
محترم مولوی. . .

بازگشت به اخبار