رئیس دعوت و ارشاد وزارت معارف عازم ولایت جوزجان گردید

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۱/۸/۸ - ۱۱:۱
qsx

 تحت ریاست شیخ مولوی عبدالحی حازم رئیس دعوت و ارشاد وزارت معارف، هیئتی با صلاحیت وزارت معارف، در ادامه سفر شان به ولایات شمال کشور، وارد ولایت جوزجان شدند.
ابتداء هیئت به ریاست معارف تشریف برده، که از سوی رئیس و مسئولین ریاست معارف مورد استقبال گرم قرار گفتند.
متعاقبا هیئت در جلسه ی حضور یافت که به اشتراک رئیس، مسئولین بخش های مرکزی و ولسوالی های ریاست معارف دایر گردیده بود.
در نخست مولوی احمدشاه آمر تعلیمات اسلامی ریاست معارف جوزجان، مهمانان را خوش آمدید گفته و در پیوند به فضیلت علم، امور شرعی، سنت های حضرت محمد (ص)، حجاب شرعی و سایر موضوعات مورد علاقه صحبت نمود.
سپس شیخ مولوی عبدالحی حازم رئیس دعوت و ارشاد وزارت معارف ضمن سخنرانی در رابطه به پروگرام های ریاست دعوت  و ارشاد وزارت معارف، اهداف سفر شان را به این ولایت قرار ذیل برشمردند:
 شناسایی امام مبلغ، نظارت امور شرعی، ارزیابی قوانین و فرامین، ملاحظات کار و فعالیت های اداری و استماع مشکلات و شکایت کارکنان معارف و مراجعین.
 موصوف مسئولان را خطاب قرار داده گفت: برای کارمندان باید نصاب خاص ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف و ترجمه قرآن کریم تدریس شود، استخدام کارمندان جدید در ادارات باید بر مبنای تقوا، تعهد و تخصص صورت گرفته و لازم است تا تمام کارمندان از اوامر آمرین خویش اطاعت نمایند. کارمندان باید به وظایف و مسئولیت های  شان پابند بوده و نماز های شان را در جماعت اداء نمایند.کارمندان و مراجعین اناث باید حجاب اسلامی را رعایت کنند، از رشوه ستانی، اختلاس و سایر اعمال غیر شرعی اجتناب کرده و  در حفاظت از اجناس و لوازم بیت المال  توجه جدی نمایند.
در پایان این دیدار ها هیئت علاوه از استماع نظریات، شکایات و مشکلات مسئولان، کارکنان و مراجعین معارف ولایت مذکور، در زمینه حل آنها وعده همکاری داد.
در پایان مسئولین و کارمندان ریاست معارف ولایت جوزجان به هیئت اطمینان دادند که تمام هدایات داده شده را در امور یومیه کاری خویش رعایت کرده و در خصوص کار صادقانه وعده سپردند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۲:۱۷
Background image

ترمیم و ساخت صنوف درسی جدید برای یک مکتب در ولایت غزنی

کار ترمیم ۱۶ صنف درسی، ساخت شش صنف درسی جدید و خریداری چهار جریب زمین برای لیسه رسنی در ولسوالی گیلان ولایت غزنی، به هزینه ۱.۴ میلیون افغانی با همکاری مالی باشندگان محل تکمیل گردیده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۱:۵۰
Background image

خلاصهٔ چند خبر از ریاست‌های معارف ولایات

- خوست:
لیسه نصرت‌مینه در مرکز ولایت خوست به هزینه ۵۵ هزار افغانی از حمایت مالی مردم محل ترمیم و تجهیز گردید.

- ننگرهار:
کار حفر یک حلقه چاه آب آشامیدنی برای مکتب ابتدائیه شهید نورمحمد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۱:۴۷
Background image

نظارت حمایوی از آزمایشگاه‌های دو باب مکتب در ولایت کابل

 
هیئتی از ریاست مرکز ساینس و فناوری تعلیمی وزارت معارف، به‌منظور ارزیابی وضعیت آزمایشگاه‌ها و استفاده مؤثر از امکانات آزمایشگاهی، از لیسه‌ بگرامی و لیسه عبدالشکور رشاد در ولسوالی. . .

بازگشت به اخبار