کفیل مقام عالی ریاست الوزراء با رئیس معارف ولایت بغلان دیدار و ملاقات نمود

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۹ - ۹:۳۸
کفیل مقام عالی ریاست الوزراء با رئیس معارف ولایت بغلان دیدار و ملاقات نمود

 مولوی محمد کبيرحقاني کفيل مقام عالی ریاست الوزراء با  الحاج مولوی محمد نور عزیزی رئیس معارف ولایت بغلان در دفتر کاری شان در قصر سپیدار دیدار و ملاقات نمود.
در این ملاقات هر دو جانب در مورد فعالیت های آموزشی و وضعیت معارف و چالش های موجود فرا راه ریاست معارف آن ولایت بحث و تبادل نظر کردند.
طی این نشست، کفيل مقام عالی ریاست الوزراء، در مورد  چگونه‏ گی فعالیت های تعلیمی، فراهم سازی زمینه های آموزش علوم دینی و عصری، شکوفایی، انکشاف و بهبود سکتور معارف صحبت نموده و بر هماهنگی و نزدیکی نصاب درسی مکاتب و مدارس تاکید ورزیدند.
در مقابل رئیس معارف ولایت بغلان، ضمن تایید و تعهد بر عملی نمودن موضوعات یاد شده، گزارش کاری سال پار و پلان های تعلیمی سال روان ریاست معارف را به کفیل مقام عالی ریاست الوزراء ارايه کرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۵:۹
Background image

ارسال تابلیت های کلورین به ریاست معارف ولایت پکتیکا

وزارت معارف به تعداد ۱ میلیون و ۷۰۰ عدد قرص های کلورین را به‌منظور تصفیه و پاک‌سازی آب های آشامیدنی برای شاگردان، به ریاست معارف ولایت پکتیکا تسلیم داد تا شاگردان از بیماری‌هایی که در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۴:۵۷
Background image

اعلان رقابت آزاد بیش از ۴۰۰ بست خالی معلمان در ولایت پکتیکا

ریاست معارف ولایت پکتیکا به تعداد (۴۲۸) بست خالی معلمی مکاتب مرکز و ولسوالی‌های خویش را به اعلان سپرد.
محترم مولوی عبدالوکیل خالد، رئیس معارف ولایت مذکورمی گوید که تکمیل بست‌های خالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۴:۵۲
Background image

ترمیم ۷۸ پایه میز و چوکی یک باب مکتب در شهر کابل

به تعداد ۷۸ پایه میز و چوکی غیر فعال در لیسه عالی ابراهیم خلیل‌الله شهر کابل، به هزینه ۲۳ هزار و ۴۰۰ افغانی از بودیجه معارف ترمیم ومورد استفاده شاگردان قرار گرفت.
به گفته مسوولان ریاست. . .

بازگشت به اخبار