تداوم کمک های مردمی به ریاست معارف ولایت فاریاب

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۶/۷ - ۱۷:۵۳
بلا

در ادامه حمایت های مردم علم پرور و معارف دوست ما از نظام تعلیمی و تربیتی کشور، اینک دراین اواخر یک تعداد اهالی شریف ولسوالی های مختلف ولایت فاریاب برای اعمار مکاتب و مدارس در مناطق شان، زمین های ملکیت شخصی شان را به ریاست معارف آن ولایت اهداء نموده اند که شرح آن از این قرار می باشد:
 موازی ۶۰۰۰ متر مربع زمین غرض اعمار مکتب کورکوری، برای ساخت مکتب قدوغک موازی ۲۱۰۰ مترمربع زمین، ۲۱۵۰ مترمربع زمین برای ساخت مکتب آلنجی در ولسوالی کوهستان آن ولایت و ۲۲۹۵ مترمربع زمین به مکتب خواجه غار ولسوالی گرزیوان. 
گفتنی است که اهالی مناطق مذکور در دیدار هایی جداگانه که با رئیس و رهبری آن ریاست داشتند هر یک اسناد  زمین های یاد شده را به ریاست معارف ولایت فاریاب رسما تسلیم نموده و اسناد یاد شده ثبت دفاتر اداری ریاست معارف و سایر ارگان های ذیربط آن ولایت گردیده است.
رهبری ریاست معارف ولایت فاریاب از حمایت و مساعدت های مردم فاریاب در راستای پیشرفت و بهبود وضعیت تعلیمی آن ولایت تشکری نموده و از سایر هموطنان متمویل و به ویژه تجار ملی کشور تقاضا کرد تا کماکان معارف را مورد حمایت های مادی و معنوی خویش قرار دهند که ان شاءالله در زمره صدقات جاریه آنها محاسبه خواهد شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۱:۹
Background image

وزیر معارف طی یک سفر رسمی وارد ولایت هلمند گردید

محترم الحاج مولوی حبیب‌الله آغا، وزیر معارف ام/ارت اسلامی افغانستان، و هیأت همراه شان در یک سفر رسمی به ولایت هلمند عزیمت نموده و با محترم الحاج مولوی امان‌الدین منصور، والی آن ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۱:۷
Background image

برگزاری دور دوم کارگاه‌های ارتقای ظرفیت برای شماری از معلمان و سرمعلمان در ولایت غزنی

دومین دور کارگاه‌های آموزشی سه‌روزه تحت عنوان «آموزش و یادگیری مؤثر» برای ۱۲۰ تن از مدیران، سرمعلمان و معلمان مکاتب ولسوالی‌های گیرو، اندر و زنخان ولایت غزنی آغاز گردید.
اشتراک کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۱:۳
Background image

آغاز کار ساخت تعمیر جدید برای یک مکتب در ولایت میدان وردک

کار ساخت‌ تعمیر جدید برای مکتب ابتدائیه بهرام ممرک در ولسوالی مرکز بهسود، به ارزش حدود ۹۰۰ هزار افغانی، به تاریخ ۳۱ سنبله سال جاری آغاز شده است.
هزینه ساخت این تعمیر از سوی مردم معارف. . .

بازگشت به اخبار