کمک زمین برای ساخت مکتب در ولایت لوگر

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۷/۱۷ - ۱۵:۵۰
ewrty

باشندگان روستای قلعه بهادر ولسوالی خروار ولایت لوگر اخیرا برای ساخت مکتب « حضرت محمد صلی الله علیه وسلم» در قریه یاد شده، یک جریب زمین را به قیمت ۰۰ ۳ هزار افغانی خریداری و به معارف مساعدت نمودند شایان ذکر است که این مکتب هم زمان با آغاز سال تعلیمی امسال ( ۱۴۰۳) تاسیس و جدیدا به فعالیت آغاز کرده است که هم کانون در آن به تعداد ۲۰۰ تن اطفال مصروف فراگیری تعلیم می باشند. رهبری وزارت معارف از توجه مردم به تعلیم فرزندان شان و حمایت های آنان از نظام تعلیمی کشور و بالاخص باشندگان قلعه بهادر ولسوالی خروار استقبال و قدردانی می نماید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۲:۲۵
Background image

اطلاعیه وزارت معارف

در رابطه به بازدید استادان، معلمان، طلاب و شاگردان مدارس و مکاتب از نمایشگاه کتاب

بدین وسیله به اطلاع عموم استادان، معلمان، طلاب و شاگردان مدارس و مکاتب شهر کابل اعم از امارتی و خصوصی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۲:۱۹
Background image

تجلیل باشکوه از روز فتح در لیسه عالی رابيا شهر کابل

مراسم گرامی‌داشت از ۲۴ اسد، «روز فتح افغانستان به دست م.جاهدین قهرمان ا.مارت اسلامی»، با حضور محترم مولوی حسیب الله صاحب زاده رئیس معارف شهر کابل، مسوولان حوزه های تعلیمی چهارم، یازدهم،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۲:۱۴
Background image

کارمندان اداری ریاست معارف ولایت فاریاب از داشته های علمی نشست ارتقای ظرفیت، مستفید شدند

کارگاه یک روزه ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و تشریح لایحه وظایف برای ۱۰۰ تن کارکنان اداری هسته مرکزی و آمریت‌های معارف ولسوالی‌های ولایت فاریاب با حضور مسوولان معارف آن ولایت برگزار شد.
مسوول. . .

بازگشت به اخبار