دکتر بلخی با شماری از جوانان هرات دیدار و گفتگو کرد

media-moe
چهارشنبه ۱۳۹۸/۱/۱۴ - ۹:۲۸
moe

وزارت معارف- کابل: دکتر "محمد میرویس بلخی" رهبری وزارت معارف با شماری از جوانان هرات با محوریت وضعیت معارف در این ولایت دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار که امروز در وزارت معارف صورت گرفت؛ شماری از جوانان ولایت هرات مشکلات معارف این ولایت را با دکتر بلخی مطرح و خواستار پیگیری و حل آن شدند.

رهبری وزارت معارف در این جلسه ضمن استماع مشکلات موجود در معارف ولایت هرات وعده داد که نسبت به رفع این مشکلات پیگیری‌های جدی صورت می‌گیرد.

در خاتمه این دیدار، جوانان هرات حاضر در جلسه از بهبود وضعیت معارف افغانستان یاد کرده و از فعالیت‌های سرپرست وزارت معارف قدردانی کردند.

"مشکل کتب درسی"، "کمبود مکاتب تعمیردار" و "مشکلات ارائه خدمات تعلیمی در مناطق و ولسوالی‌های ناامن" از مهم‌ترین محورهای صحبت شده در این دیدار بود.

 

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۴:۵۱
Background image

از پروژه های ساختمانی معارف در ولایت پکتیکا نظارت به عمل آمد

محترم مولوی محمد اسحاق مقدس رئیس حفظ و مراقبت تاسیسات و املاک وزارت معارف در سفر به ولایت پکتیکا با رهبری ریاست معارف آن ولایت در مورد وضعیت کلی پروژه های ترمیماتی وساختمانی صحبت کرده. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۴:۴۷
Background image

توزیع وسایل تخنیکی حرفه برای یک تعداد صنوف سواد آموزی در ولایت بامیان

از طرف یک نهاد همکار با معارف در ولایت بامیان برای شاگردان ۳۰ صنف سوادآموزی وسایل حرفه توزیع شد.
به گفتۀ مسوولان معارف آن ولایت کمک ها برای شاگردان صنوف سواد آموزی ولسوالی ورس صورت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۴:۳۱
Background image

یک باب مکتب در مربوطات ولایت هلمند گشایش یافت

تعمیر جدید یک باب مکتب در روستای کف چینی ولسوالی ناومیش ولایت هلمند، که به مصرف ۵۰۰ هزار افغانی از کمک های مردم محل اعمار شده است ازسوی مسوولان معارف آن ولایت افتتاح و به بهره برداری. . .

بازگشت به اخبار