ایجاد صنف کمپیوتر به هزینه ۳۰۰ هزار افغانی برای یک مکتب در ولایت پکتیا

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۴۶
dfs

صنف جدید کمپیوتر برای لیسه سکندرخیل ولسوالی احمدخیل ولایت پکتیا، به هزینه ۳۰۰ هزار افغانی از حمایت مالی یکی از بنیاد های خیریه تجهیز و فعال گردیده که دارای ۱۶ پایه کمپیوتر، یک صفحه بزرگ (LCD) با سایر لوازم ضروری آن می‌باشد و طی مراسمی رسماً به بهره‌برداری سپرده شد.
قابل یادآوری‌ست که پیش از این نیز، با همکاری مردم محل، برای ۹ باب مکتب دیگر در پکتیا لابراتوارهای کمپیوتر ایجاد شده‌ است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۵:۴۹
Background image

دعوت نامۀ مطبوعاتی

قرار است از طرف ریاست معارف شهر کابل به همکاری شماری از حوزه های تعلیمی معارف، از ۲۴ اسد « روز فتح» طی محفلی با شکوهی درلیسه رابیا،  شهر کابل، تجلیل به عمل آید:

وقت:   ساعت ۹ قبل از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۵:۴۱
Background image

جذب حدود ۳ هزار تن م.جاهدین به مکاتب در ولایت هلمند 

ریاست معارف ولایت هلمند از ۲۸۵۰ تن م.جاهدین که بنابر مصروفیت های شان در صفوف ج.هاد علیه اشغالگران، از ادامه درس باز مانده بودند، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
الحاج مولوی محمد عوض. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۵:۳۴
Background image

دو تن روئسای جدید وزارت معارف رسماً معرفی شدند

جلسه معرفی روئسای دو ریاست جدیدالتأسیس «ریاست مدارس» و «ریاست دارالحفاظ‌ها» که در چوکات ریاست عمومی مدارس و دارالحفاظ‌های معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف ایجاد شده‌اند، برگزار شد.
در. . .

بازگشت به اخبار