آغاز سیمینار ارتقای ظرفیت برای ۲۰۰ تن معلمان مکاتب شهر کابل

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۴:۱۴
251251

ریاست معارف شهر کابل، به هدف ارتقای ظرفیت های مسلکی معلمان، سیمینار ۶ روزه علمی و میتودیکی را برای ۲۰۰ تن معلمان مضامین ساینسی و ریاضیات مکاتب نواحی شانزده‌گانه شهر کابل آغاز کرد.
مسئولان معارف شهر کابل، در مراسم آغازین این برنامه، پیرامون اهمیت و ارزش داشتن تجارب معاصر تدریس سخنرانی کرده و از اشتراک کنندگان خواستند تا از مطالب این سیمینار نهایت استفاده را ببرند.
قابل تذکر است؛ این سیمینار بر اساس پلان مطروحه ریاست معارف شهر کابل، برای معلمان مضامین ساینسی و ریاضیات مکاتب به مدت ۶ روز و برای معلمین خلاف رشته به مدت ۸ روز ادامه خواهد یافت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۱:۹
Background image

وزیر معارف طی یک سفر رسمی وارد ولایت هلمند گردید

محترم الحاج مولوی حبیب‌الله آغا، وزیر معارف ام/ارت اسلامی افغانستان، و هیأت همراه شان در یک سفر رسمی به ولایت هلمند عزیمت نموده و با محترم الحاج مولوی امان‌الدین منصور، والی آن ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۱:۷
Background image

برگزاری دور دوم کارگاه‌های ارتقای ظرفیت برای شماری از معلمان و سرمعلمان در ولایت غزنی

دومین دور کارگاه‌های آموزشی سه‌روزه تحت عنوان «آموزش و یادگیری مؤثر» برای ۱۲۰ تن از مدیران، سرمعلمان و معلمان مکاتب ولسوالی‌های گیرو، اندر و زنخان ولایت غزنی آغاز گردید.
اشتراک کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۱:۳
Background image

آغاز کار ساخت تعمیر جدید برای یک مکتب در ولایت میدان وردک

کار ساخت‌ تعمیر جدید برای مکتب ابتدائیه بهرام ممرک در ولسوالی مرکز بهسود، به ارزش حدود ۹۰۰ هزار افغانی، به تاریخ ۳۱ سنبله سال جاری آغاز شده است.
هزینه ساخت این تعمیر از سوی مردم معارف. . .

بازگشت به اخبار