تعمیر جدید مدرسه دینی عثمانیه در ولایت غزنی گشایش یافت

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۱۳:۵۴
لات

تعمیر جدید مدرسه دینی عثمانیه در قریه کمالو ولسوالی اندر ولایت غزنی به هزینه ۷۰۰ هزار افغانی از حمایت مالی مردم محل اعمار شده و در مجلسی با حضور مسوولان معارف افتتاح شد.
تعمیر یاد شده دارای ۱۲ صنف درسی و یک اتاق اداری می‌باشد که با تکمیل آن، برای حدود ۳۰۰ تن  شاگردان محیط آموزشی سالم فراهم شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۲:۱۲
Background image

جذب اطفال مهاجرین عودت کننده به مکاتب ولایت لغمان 

درریاست معارف ولایت لغمان، از ۱۲۵ تن اطفال مهاجران بازگشته‌ به وطن،جهت تثبیت سطح تعلیمی شان برای صنف هفتم تا صنف دوازدهم، امتحان  گرفته شد.
مسوولان معارف ولایت لغمان به اطفال شرکت‌کننده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۲:۱۰
Background image

آغاز روند توزیع وسایل آزمایشگاهی تعلیمی به ریاست‌های معارف ولایات 

روند توزیع وسایل آزمایشگاهی، مواد آموزشی و سایر تجهیزات مورد نیاز تعلیمی به ریاست‌های معارف شماری از ولایات، از سوی ریاست مرکز ساینس وزارت معارف، با حضور رهبری محترم این وزارت، رؤسای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۵:۴۳
Background image

برگزاری نشست رهنمودی برای شاگردان و معلمان سارندوی مکاتب در ولایت لغمان

برای هشت تن معلمان و بیست تن شاگردان سارندوی مکاتب، در ولسوالی دولت‌شاه ولایت لغمان، نشست رهنمودی مفردات سارندویان برگزار شد که در جریان آن؛ وظایف، مکلفیت‌ها، طرزالعمل، اهداف و قانون. . .

بازگشت به اخبار