تهداب‌گذاری دو صنف جدید درسی برای یک مکتب در ولایت پکتیا

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۹:۱۲
k;l;l

سنگ تهداب دو صنف جدید درسی برای لیسه احمدزایی در ولسوالی احمدآباد ولایت پکتیا به هزینه ۲۰۰ هزار افغانی از حمایت مالی والدین شاگردان و اعضای شورای تعلیمی لیسه مذکور طی مراسمی با حضور مسوولان محلی معارف گذاشته شد.
همچنان در یک اقدام نیک دگر، از سوی خیرخواهان معارف به هزینه ۱۵ هزار افغانی کتاب‌های مطالعوی نیز برای کتابخانه مکتب مذکور خریداری شده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۰:۳۵
Background image

خریداری لوازم ضروری برای یک باب مدرسه دینی در ولایت پکتیکا

برای مدرسه دینی رحمانیه در ولسوالی ارگون ولایت پکتیکا، با همکاری مردم محل به ارزش ۵۵ هزار و ۴۰۰ افغانی اجناس ضروری خریداری شد.
لوازم خریداری‌شده شامل فرش برای اتاق‌ها، یک دستگاه باتری،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۰:۲۴
Background image

ایجاد سیستم نظارت تصویری برای یک مکتب در ولایت میدان‌وردگ

برای لیسه عالی غازی عبدالکبیرخان در ولسوالی دایمیرداد ولایت میدان‌وردگ، سیستم نظارت تصویری به ارزش ۵۲ هزار افغانی از حمایت شورای تعلیمی مکتب مذکور فعال گردیده است.
به گفته مسوولان، برای. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۹:۴۳
Background image

ایجاد گالری جدید برای مدیریت نتایج و شهادت‌نامه‌های ریاست معارف ولایت پکتیا

برای مدیریت نتایج و شهادت‌نامه‌های ریاست معارف ولایت پکتیا، یک گالری معیاری به هزینه ۴۷۹ هزار افغانی از بودیجه وزارت معارف ساخته شده است.
الحاج مولوي عبدالقیوم فاروقي رئیس معارف ولایت. . .

بازگشت به اخبار