آزمون رقابتی معلمین سواد آموزی در ولایت لوگر برگزار گردید

media-moe
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۱ - ۹:۳۳
په لوګرکې د لیک لوست د زده کړې ښځینه ښوونکې ګمارل کېږي

وزارت معارف، لوگر: ۴۰ تن از واجدان شرایط در بخش سواد آموزی آزمون رقابتی معلمی را با حضور داشت مسوولین ریاست معارف ولایت لوگر و اداره سواد سپری نمودند.

قرار است واجدین شرایط از طریق برنامه BESAF (سیستم بهتر تعلیمی برای آینده افغانستان ) و با هماهنگی بخش سواد آموزی وزارت معارف استخدام گردند.

در این آزمون به تعداد ۴۰ تن اشتراک داشتند که در نتیجه ۵ تن به مدت ۹ ماه به عنوان معلم سواد آموزی در مرکز ولایت مذکور استخدام می‌شوند.

با استخدام این معلمان برای ۱۰۰ تن افراد بی سواد زمینه آموزش فراهم خواهند گردید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۹ - ۱۱:۲۹
Background image

اطلاعیه تصمیم اعطای قرارداد

بدین وسیله به تاسی از فقره (2) ماده چهل سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده میشود، وزارت معارف در نظر دارد تا قرار داد پروژه تهیه و خریداری ۸ پایه ماشینری و مواد نیاز شاپ های تولیدی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۹ - ۱۱:۲۷
Background image

اطلاعیه تصمیم اعطای قرارداد

بدین وسیله به تاسی از فقره (2) ماده چهل سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده میشود، وزارت معارف در نظر دارد تا قرار داد پروژه تهیه و چاپ 15 قلم قرطاسیه مطبوع برای ادارات مربوطه ضرورت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۹ - ۱۱:۲۲
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی برای پرسونل مدارس دینی در ولایت غزنی

سیمینار یک‌روزه آموزشی برای مسئولین، مدیران اداری و اساتید مدارس ولایت غزنی با حضور محترم الحاج مولوی میر نصیر احمد حسینی، رئیس معارف آن ولایت، برگزار شد. 
رئیس معارف ولایت غزنی، هدف از. . .

بازگشت به اخبار