اعلامیه خبری

media-moe
یکشنبه ۱۳۹۹/۶/۲ - ۱۳:۴۲
خبري اعلامیه

(نظافت جزء ایمان است)

راه اندازی حشر عمومی به منظور پاک‌کاری محیط‌های کاری و آموزشی

وزارت معارف_کابل: به منظور پاک‌کاری دفاتر اداری و محیط‌های مراکز آموزشی، حشر عمومی به اشتراک رهبری وزارت معارف، معینان، رؤسای مرکزی و ولایتی و همه منسوبین اداری، تدریسی و خدماتی وزارت معارف بصورت همزمان در سراسر کشور راه اندازی گردید.

قرار است در ادامه این برنامه که از صحن وزارت معارف آغاز یافت، محیط‌های تمامی دفاتر اداری و آموزشی در ۳۴ ولایت افغانستان توسط کارکنان ادارات از وجود کثافات پاک کاری شود.

محترمه رنگینه حمیدی سرپرست و نامزد وزیر معارف راه اندازی حشرعمومی و عاری‌سازی محیط‌های کاری از وجود کثافات را مسوولیت همه کارکنان معارف توصیف نمود و از کارکنان این وزارت خواست تا حفظ الصحه فردی و محیطی را رعایت نمایند.

مسوولان ریاست خدمات وزارت معارف موظف گردیدند تا از جریان تطبیق این برنامه و نتایج آن نظارت نموده یافته‌های گزارش نظارتی خود را با رهبری وزارت معارف شریک سازند.

قرار است کارکنانی و اداراتی که در این برنامه نقش بیشترایفا می‌نمایند از سوی رهبری وزارت معارف مورد تشویق وحمایت معنوی قرار گیرند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۱:۱۷
Background image

شروع کار ساختمانی تعمیر یک مدرسه در ولایت لغمان

کار ساخت تعمیر جدید مدرسه دینی سعد بن ابي وقاص (رضی الله عنه) در قریه ماشکندی ولسوالی فرشغان ولایت لغمان، به هزینه ۱.۵ میلیون افغانی روی قطعه زمین وقف شده از سوی یک تن از اهالی محل آغاز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۱:۱۰
Background image

برگزاری نشست ارتقای ظرفیت برای معلمان در ولایت بامیان

نشست شش‌روزه تحت عنوان «ترویج آموزش و یادگیری مؤثر» برای ۹۳ تن معلمان به صورت جداگانه و هم زمان  در ولسوالی‌ پنجاب( برای ۴۳ تن معلم) و یکاولنگ(برای ۵۰ تن معلم) ولایت بامیان آغاز شد.
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۵:۴۰
Background image

طی سه ماه اول امسال نزدیک به ۴ میلیون افغانی با معارف ولایت بامیان مساعدت شده است

طبق گزارشات ریاست معارف ولایت بامیان؛ در ربع اول سال ۱۴۰۵ خورشیدی؛ به ارزش مجموعی ۳ میلیون و ۷۵۲ هزار و۳۵۰ افغانی، با شماری از مراکز تعلیمی در مرکز و ولسوالی‌های آن ولایت مساعدت مالی. . .

بازگشت به اخبار