اعمار ۶ باب صنف درسی در یک مکتب شهر کابل

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۳/۹/۴ - ۱۱:۱۷
rewte

به ارزش بیش از ۱.۳ میلیون افغانی پروژه ساخت صنوف درسی برای متوسطه محمد فاروق در مربوطات ناحیه هفتم شهر کابل که چندی قبل به هزینه یک میلیون و ۳۰۵ هزار و ۵۰۰ افغانی به همکاری یک تن از شخصیت های معارف دوست آغاز گردیده بود، اینک به اتمام رسیده و با حضور مسئولین معارف شهر کابل، آمرین و استادان آن مکتب و نمایندگان مردم محل افتتاح و به بهره برداری سپرده شد. به گفته مسئولین معارف شهر کابل: این پروژه شامل ۶ صنف درسی، ۵ غرفه تشناب و یک حلقه چاه آب آشامیدنی صحی می باشد که به شاگردان سهولت های ادامه دروس شان را در یک فضای معیاری تدریسی مهیا ساخته و مشکلات شاگردان را از ناحیه کمبود محیط مصئون تعلیمی حل نموده است.. منسوبین و شاگردان این مکتب نیز از اعمار این تأسیسات اظهار خرسندی نموده و از فعالیت های معارف در بخش معیاری سازی محیط درسی برای اولاد وطن قدردانی نمودند. ناگفته نباید گذاشت که وزارت معارف از حمایت های مادی و معنوی مردم با نظام معارف اظهار قدردانی نموده و فعالیت های شان را درین راستا می ستاید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۴:۵۱
Background image

از پروژه های ساختمانی معارف در ولایت پکتیکا نظارت به عمل آمد

محترم مولوی محمد اسحاق مقدس رئیس حفظ و مراقبت تاسیسات و املاک وزارت معارف در سفر به ولایت پکتیکا با رهبری ریاست معارف آن ولایت در مورد وضعیت کلی پروژه های ترمیماتی وساختمانی صحبت کرده. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۴:۴۷
Background image

توزیع وسایل تخنیکی حرفه برای یک تعداد صنوف سواد آموزی در ولایت بامیان

از طرف یک نهاد همکار با معارف در ولایت بامیان برای شاگردان ۳۰ صنف سوادآموزی وسایل حرفه توزیع شد.
به گفتۀ مسوولان معارف آن ولایت کمک ها برای شاگردان صنوف سواد آموزی ولسوالی ورس صورت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۴:۳۱
Background image

یک باب مکتب در مربوطات ولایت هلمند گشایش یافت

تعمیر جدید یک باب مکتب در روستای کف چینی ولسوالی ناومیش ولایت هلمند، که به مصرف ۵۰۰ هزار افغانی از کمک های مردم محل اعمار شده است ازسوی مسوولان معارف آن ولایت افتتاح و به بهره برداری. . .

بازگشت به اخبار