افتتاح یک باب مکتب به ارزش نزدیک به ۴ میلیون افغانی در ولایت میدان وردگ

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۰ - ۱۰:۳۲
srgfgd

ابتدائیه دادَل سهاک در مربوطات ولسوالی نرخ ولایت میدان وردگ که کار ساختمانی آن به هزینه ۳ میلیون و ۸۱۳ هزار و به کمک یک نهاد همکار با معارف چندی قبل آغاز گردیده بود، اینک در حضور مسئولین معارف آن ولسوالی، بزرگان قومی و مردم محل افتتاح و به بهره برداری سپرده شد.

در محفلی که به این مناسبت دایر گردیده بود، مسئولین معارف این ولسوالی در سخنرانی های شان ساخت این مکتب، که شامل صنوف مجهز درسی، تشناب های عصری و سیستم آب صحی با دیگر ملحقات آن می باشد را گامی مهم در تقویه عناصر متشکله معارف، دانسته و اظهار داشتند که این ساختمان ظرفیت کامل حل مشکلات شاگردان در این ناحیه را دارد.

مردم محل نیز از افتتاح این مکتب اظهار خرسندی کرده و از توجه و فعالیت های وزارت معارف سپاسگزاری نمودند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۱:۴۵
Background image

معین محترم تعلیم و تربیه وزارت معارف از لیسه عبدالهادی داوی در شهر کابل بازدید کرد

محترم شیخ عبدالمالک حقانی معین تعلیم و تربیه وزارت معارف و تیم همراه از لیسه عبدالهادی داوی مربوط ناحیه نهم شهر کابل بازدید و نظارت کرد.
در این بازدید، علاوه بر بررسی امور انکشاف مسلکی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۱:۳۲
Background image

تهداب تعمیر جدید یک مدرسه در ولسوالی مقر ولایت غزنی گذاشته شد

سنگ تهداب تعمیر جدید مدرسهٔ دینی «نجم المدارس» طی مراسمی در ولسوالی مقر ولایت غزنی گذاشته شد. 
این تعمیر که به هزینهٔ نزدیک به یک میلیون افغانی، به حمایت مالی مردم و شورای تعلیمی منطقه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۱:۲۶
Background image

برای یک مکتب در ولایت زابل تعمیر جدید ساخته می شود

سنگ تهداب تعمیر جدید مکتب ابتدائیه علی‌داد در ولسوالی خاک افغان ولایت زابل روی قطعه زمین وقف شدهٔ دو جریب از سوی مسوولان معارف آن ولایت گذاشته شد.
این تعمیر به حمایت مالی مردم محل و. . .

بازگشت به اخبار