افتتاح یک محراب مسجد در مکتب کندرخیل ولایت پکتیا

media-moe
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱ - ۱۴:۴۵
د پکتیا دکندرخېلو په ښوونځي کې یو باب جومات پرانیستل شو

وزارت معارف، پکتیا: یک محراب مسجد در صحن لیسه ذکور کندر خیل ولسوالی سید کرم ولایت پکتیا طی محفلی افتتاح وبه بهره برداری سپرده شد.

در محفلی که همین مناسبت در صحن لیسه متذکره تدویر گردیده بود استاد کوچی زازی رییس معارف ولایت پکتیا ساخت مسجد را یکی از اهتمامات رهبری وزارت معارف به تعلیم وتربیه اسلامی وسالم اولاد وطن دانسته واز شاگردان تقاضا نمود تا در حفظ، نگهداشت ونظافت مسجد توجه جدی داشته باشند.

همچنان کوچی زازی از مساعدت وهمکاری تجاران ملی و باشنده گان محل که در اعمار مسجد مذکور سهم فعال ومالی گرفته اند قدردانی نمود.

رییس معارف افزود: فقط در صورت آموزش علوم دینی در کنار علوم عصری، می توانیم از مشکلات موجود خارج شویم. و امن ترین و مقدس ترین مکان‌ها برای مطالعات دینی مساجد است، ما در نظر داریم مساجد را در تمام مکاتب ولایت پكتیا اعمار نمایم و تمام تلاش‌های خود را در این زمینه بیشتر خواهیم ساخت.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۴/۶ - ۱۵:۵۵
Background image

خلاصه اخبار یومیه 

۱- غزنی: ریاست معارف ولایت غزنی کارگاه آموزشی شش‌روزه را تحت عنوان «ترویج آموزش و یادگیری مؤثر» برای مسوولان و معلمان مکاتب در مرکز و ولسوالی‌های زنه‌خان، گیرو، اندر و قره‌ باغ آن ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۶ - ۱۵:۵۴
Background image

مساعدت ۱۶۳ هزار افغانیگی با یک باب مکتب در ولایت لوگر

 از سوی شماری از شخصیت‌های حامی معارف برای لیسهٔ مغل‌خیل در ولسوالی محمدآغه ولایت لوگر، مبلغ ۱۶۳ هزار افغانی کمک نقدی صورت گرفته است.
به گفته مسوولان، با استفاده از این کمک مالی، برای. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۶ - ۱۴:۱
Background image

برگزاری کارگاه آموزشی برای معلمان مکاتب در ولایت بادغیس

ریاست معارف ولایت بادغیس کارگاه آموزشی شش‌روزه را تحت عنوان «ترویج آموزش و یادگیری مؤثر» برای ۱۳۰ تن از معلمان مکاتب در مرکز و ولسوالی‌ آب‌کمری آن ولایت آغاز کرد.
هدف این کارگاه، معرفی. . .

بازگشت به اخبار