ایجاد اتاق های لابرتوار برای شماری مکاتب ولایت پکتیکا به هزینه بیش از ۴۶۰ هزار افغانی

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۱۲:۴۴
14

به هدف دسترسی شاگردان به تدریس تجربی، برای چهار لیسه در ولسوالی های زیروک، اومنه ارگون و یوسف‌خیل ولایت پکتیکا اتاق های لابراتور مجهز به هزینه ۴۶۶ هزار و ۴۹۵ افغانی از بودیجه معارف ایجاد و فعال گردید.

به گفته مولوی عبدالوکیل خالد رئیس معارف ولایت پکتیکا، در کنار ایجاد این لابراتوار ها برای مکاتب یاد شده، به تعداد ۳۰ بسته مواد کمک تدریسی، ۵ پایه کامپیوتر و یک پایه پروجکتور نیز برای ۳۰ باب مکتب در آن ولایت توزیع شده است.

معلمین و شاگردان مکاتب مذکور از اهتمام وزارت معارف در راستای غنامندی معارف اظهار خرسندی نمودند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۹ - ۱۳:۵۳
Background image

رسنیز بلنلیکدعوت نامه رسانه یی

قرار است با حضور الحاج مولوی حبیب الله آغا سرپرست، هیئت رهبری و مسئولان وزارت معارف، مهمانان عالی رتبه ا/مارت اسلامی، علماء، جمع کثیری از مسئولین، معلمان و شاگردان نهاد های آموزشی، سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۸ - ۱۳:۴۵
Background image

آغاز توزیع مواد آموزشی برای شاگردان اصول صنفی در ولایت هرات

روند توزیع بسته های مواد آموزشی به ارزش ۱۲۱ میلیون افغانی که از سوی یک‌نهاد حامی معارف مساعدت گردیده بود، اینک با حضور مسئولین معارف ولایت هرات، برای شاگردان اصول صنفی مکاتب آن ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

فشرده چند خبر از معارف ولایات

- میدان‌وردگ:
مساعدت ۲۷۶۸۰ افغانی با مدرسه دینی ضیاء‌المدارس از مربوطات ولسوالی دایمیرداد (جلگه) ولایت میدان‌وردگ از سوی مردم محل صورت گرفته است.

- لغمان:
از ۸۹ تن واجدین شرایط ۱۳ بست. . .

بازگشت به اخبار