بازدید از کار ساخت مدرسه خاتم الانبیاء در ولایت غزنی

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۱ - ۱۱:۳۷
jghfdsa

الحاج مولوی میرنصیراحمد حسینی رئیس معارف ولایت غزنی از کار اعمار مدرسه خاتم الانبیاء قریه خواجه سراب ولسوالی جغتوی آن ولایت دیدن نموده و به کیفیت کاری پروژه هدایات لازم داد.

به گفته موصوف کار ساختمان این مدرسه قبلا به کمک مالی مردم منطقه به هزینه ۱،۷ میلیون افغانی آغاز شده بود که تا اکنون ۵۰ در صد کار آن پیش رفته است.

رهبری وزارت معارف از بابت کمک های مردم ولسوالی جغتوی ولایت غزنی جهت ترمیم مدرسه یاد شده قدردانی می نماید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۹:۵۲
Background image

وزارت معارف سیمیناری را درباره تطبیق رشته‌بندی در ۳۹ باب مکتب متوسطه برگزار کرد

وزارت معارف تحت عنوان «تطبیق رشته‌بندی در ۳۹ باب مکتب متوسطه» سیمیناری را برای ۲۴۰ تن مسوولان ریاست‌های مرکزی و ولایتی برگزار کرد. 
هدف از این سیمینار ارایه رهنمودهای لازم در مورد تطبیق. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۲:۴۵
Background image

اشتراک مسوولان و معلمان یکی از ولسوالی‌های ولایت دایکندی در ورکشاپ مسلکی


ورکشاپ سه‌روزه‌ای به هدف بهبود کیفیت آموزشی و تقویت ظرفیت‌های مسلکی در ولسوالی کجران ولایت دایکندی، با حضور مسوولان معارف و جمعی از معلمان و مسوولان مکاتب آن ولسوالی آغاز شد.
در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۲:۳۹
Background image

ارزیابی سطح تعلیمی حدود  ۱۰۰۰ تن طفل مهاجر عودت کننده در ولایت هرات 

ریاست معارف ولایت هرات، از حدود ۱۰۰۰ تن فرزندان مهاجرانی که تازه به کشور عودت نموده اند، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
محترم مولوی محمد رحمانی، رئیس معارف ولایت هرات، حین نظارت از. . .

بازگشت به اخبار