برای ۲۴۲ تن دانش آموزان بی سرپرست در ولایت لغمان مواد کمک شد

media-moe
شنبه ۱۴۰۰/۱۲/۱۴ - ۹:۵۹
برای ۲۴۲ تن دانش آموزان بی سرپرست در ولایت لغمان مواد کمک شد

از سوی موسسه HHRD برای هریک از شاگردان بی سرپرست مواد از قبیل : قرطاسیه، بکس های مکتبی، روغن ، البسه ، پاپوش و مبلغ ۸۰۰  افغانی پول نقد مساعدت صورت گرفت.
ذبیح الله شیرزاد نماینده موسسه یاد شده حین توزیع مواد مذکور گفت: کمک برای اطفال یتیم و بی سرپرست به هدف پیشرفت آنها به تعلیم و تربیه بوده تا نسبت به دیگر اطفال از پروسه درسی به عقب نمانند.
در مقابل شاه ولی نقشبندی نماینده ریاست معارف آن ولایت با اشاره به سابقه حمایت های موسسه یاد شده از معارف، از رهبری موسسه سپاسگزاری نمود.
به گفته مسئولان قرار است از طرف موسسه نامبرده به حکم قرعه، سه عراده بایسکل و سه پایه ماشین خیاطی نیز برای شاگردان مستحق توزیع گردد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۵:۵۰
Background image

فعال‌سازی صنوف آزمایشگاهی  برای شماری مکاتب در ولایت غور

 از سوی مرکز ساینس وزارت معارف برای لیسه‌های خواجه وهاج‌الدین، شاه‌سنگان، تلمستان، سفیدبز و سیدمیرعلی‌شاه ولسوالی پسابند ولایت غور صنف‌های جدید آزمایشگاه دروس ساینسی فعال گردید. 
مسوولا. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۵:۴۷
Background image

اعمار یک محراب مسجد و تعمیر برای یک باب مدرسه دینی در ولایت قندز

کار اعمار یک محراب مسجد و تعمیر برای مدرسه دینی قندهاری در ولسوالی علی‌آباد ولایت قندز، روی قطعه زمینی به مساحت نیم جریب جریان دارد که قرار است عنقریب کار ساختمانی آن به اتمام رسیده و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۲:۱۴
Background image

برای ساخت یک مکتب در ولایت زابل، ده جریب زمین اهدا شد

سنگ تهداب تعمیر جدید مکتب حضرت عمر فاروق (رضی‌الله‌عنه) در ولسوالی شملزو ولایت زابل به روی قطعه زمین گذاشته شد که از طرف باشندگان این ولسوالی به معارف اهدا شده است.
این تعمیر که با. . .

بازگشت به اخبار