برگزاری سیمینار آموزشی برای آمرین و مدیران اجرائیوی مکاتب در ولایت ارزگان

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۸ - ۱۱:۴۶
541514

ریاست معارف ولایت ارزگان سیمینار پنج‌روزه را تحت عنوان « مقرره رفتار، ارزیابی عملکرد، گزارش‌نویسی، پلان‌سازی و مکاتبات اداری » برای ۳۸ تن آمرین و مدیران مکاتب مربوط شهر ترینکوت مرکز آن ولایت برگزار کرد.
مسئولین معارف در محفل آغاز این سیمینار طی سخنرانی شان به اشتراک‌کنندگان سیمینار گفتند که آنچه فرا می‌گیرید، باید در پرتو آن دانش، مهارت و تجربه‌های کسب‌شده، خدمات بهتر و مؤثرتر به هم‌وطنان‌شان ارائه نمائید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۴۵
Background image

اطلاعیه وزارت معارف

در رابطه به اعلان ۲۵ بست اعضای علمی انکشاف مسلکی مدرسین ریاست معارف شهر کابل

وزارت معارف به منظور سپردن کار به اهل آن و جهت شفافیت در پروسه استخدام افراد واجد شرایط، به  تعداد(٢٥) بست. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۳۲
Background image

برای شماری از معلمان ساینس و آزمایشگاه‌های مکاتب در ولایت غور کارگاه آموزشی آغاز گردید

برای ۱۴ تن از معلمان ساینس و مسوولان آزمایشگاه‌های مکاتب ولسوالی دولت‌یار ولایت غور،کارگاهِ آموزشی ۶ روزه «ساینس‌محیطی» آغاز گردید.
این برنامهٔ آموزشی به‌منظور ارتقای ظرفیت مسلکی معلمان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۲۹
Background image

برگزاری کارگاه علمی و فرهنگی برای طلاب مدارس دینی در ولایت هرات

کارگاه علمی و فرهنگی تحت عنوان «نقش جوانان مسلمان در تاریخ اسلام، جنگ فکری غرب علیه جوامع اسلامی و راه‌های مقابله با آن»، با حضور بیش از ۲۵۰ تن از طلاب مدرسهٔ امام جعفر و مدرسهٔ امام. . .

بازگشت به اخبار